Ντεσάμπ: «Περήφανος για όσα πέτυχε η Γαλλία – Ο Εμπαπέ αναλαμβάνει πάντα τις ευθύνες του»

Ντεσάμπ: «Περήφανος για όσα πέτυχε η Γαλλία – Ο Εμπαπέ αναλαμβάνει πάντα τις ευθύνες του»

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σε δηλώσεις του μετά την επίσημη πρόκριση της Γαλλίας στο Euro εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ομάδα του, ενώ μίλησε και για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Γαλλία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-2 απέναντι στην Ολλανδία και να «κλειδώσει» την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδα της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόκριση, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης, ενώ μίλησε και για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει προφανώς να τονίσω την τεράστια απογοήτευση για τους παίκτες που σταμάτησαν όπως ο Πολ Πογκμπά και ο Ενγκολό Καντέ. Αλλά οι περισσότεροι από τους παίκτες ήταν ήδη μαζί μας κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Μεγάλωσαν γρήγορα.

Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε αλλά πρέπει να εκτιμάμε. Καταφέραμε να προκριθούμε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των προκριματικών, με απολογισμό έξι νίκες και 13 γκολ. Και είμαι υπερήφανος για αυτό που έχει πετύχει η ομάδα, στο μυαλό και στο γήπεδο. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, αλλά δεν είναι ποτέ εύκολο να νικήσεις εδώ. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και πετύχαμε τον στόχο μας», σχολίασε ο Γάλλος προπονητής της αντιπάλου της εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Μπορούμε πάντα να βελτιωνόμαστε. Φροντίζω να κάνω διορθώσεις με εικόνες. Εξαρτάται επίσης από τις εθνικές ομοσπονδίες, αλλά έχω παίκτες που παίζουν στους καλύτερους συλλόγους και επομένως είναι συνηθισμένοι στο υψηλό επίπεδο».

Για τον Εμπαπέ είπε «Πάντα αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν. Δεν είναι μόνο αυτό που βλέπετε στο γήπεδο. Πρέπει να το κάνεις να συμβεί στο γήπεδο. Είναι ο αρχηγός και προφανώς έχει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτήν την ομάδα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ