Ο Ντεσάμπ μίλησε για την «υπόθεση Μπενζεμά» στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση

Ο Ντεσάμπ μίλησε για την «υπόθεση Μπενζεμά» στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, μίλησε μεταξύ άλλων για την «υπόθεση Μπενζεμά» στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση, σχετικά με τις δυσλειτουργίες σε πολλές αθλητικές ομοσπονδίες.

Στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής εξεταστικής επιτροπής, σχετικά με τις δυσλειτουργίες σε πολλές αθλητικές ομοσπονδίες, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ κλήθηκε να καταθέσει τις απόψεις του, στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση.

Ο Γάλλος εκλέκτορας, ρωτήθηκε για τις πολυάριθμες διαμάχες που έπληξαν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τα τελευταία χρόνια, όπως η «υπόθεση Μπενζεμά», οι κατηγορίες γύρω από τον πρώην επικεφαλής της FFF, Νοέλ Λε Γκρε, αλλά και μία υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Γάλλο ομοσπονδιακό προπονητή, που χρονολογείται από τον Νοέμβριο του 2022.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο του Μαρτίνεθ για ΠΑΟΚ, το βίντεο και η δύσκολη απόφαση

Εκείνη την εποχή, ο Γιοάν Λεμέρ, πρόεδρος της ένωσης «Foot Ensemble», δήλωσε ότι η FFF είχε κάνει τα πάντα για να επιβραδύνει την δημοσίευση ενός κλιπ κατά της ομοφοβίας μετά τις δηλώσεις του τερματοφύλακα και πρώην αρχηγού των «πετεινών», Ούγκο Γιορίς.

«Είναι απολύτως ψευδές! Λέτε ότι ήταν μόνο τρεις παίκτες. Ηταν τρεις παίκτες. Δεν υπάρχει παίκτης που θα σου πει «δεν με νοιάζει η ομοφοβία». Καταλαβαίνω την ερμηνεία του κ. Λεμέρ, ειδικά αφού συμμετείχα κι εγώ, αλλά δεν μπορούσα να συμμετέχω υποχρεωτικά πριν από κάθε διοργάνωση. Δεν μπορούμε πάντα να ευχαριστούμε όλους», σχολίασε ο Ντεσάμπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ