Θέος: «Είναι υποχρέωσή μας ο σεβασμός στους αντιπάλους και καθήκον μας η πρόκριση στην Elite Round»

Θέος: «Είναι υποχρέωσή μας ο σεβασμός στους αντιπάλους και καθήκον μας η πρόκριση στην Elite Round»

Στα παιχνίδια με Τουρκία, Λιθουανία και Λευκορωσία αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της U19, Τάσος Θέος...

Στην «μάχη» της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρίχνεται η U19 με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τάσο Θέο να μιλά για τα ματς με την Τουρκία (21/11), Λιθουανία (18/11) και Λευκορωσία (15/11).

Διαβάστε επίσης: Η χαρά του Ορτέγκα και η αποθέωση στο Ρέντη – Πολλά μπράβο, πλακίτσα για Μέσι κι ένα συγκινητικό «ευχαριστώ»

«Η ομάδα αποτελείται από ένα σύνολο νεοεισελθόντων παικτών και σε αυτές τις περιπτώσεις συνηθίζουμε να λέμε ότι χρειάζεται χρόνος προσαρμογής και «δεσίματος» των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους. Αυτό είναι κάτι το οποίο φυσικά ισχύει και ναι, χρειάζεται χρόνος, όμως το αισιόδοξο για μας είναι ότι ήδη από το τουρνουά των φιλικών στην Κροατία η ομάδα δημιούργησε τη μορφή του αγωνιστικού της DNA.

Η επιτυχία της πρόκρισης στην τελική φάση του EURO U19 στη Μάλτα ανήκει στο παρελθόν. Οφείλουμε να υποστηρίξουμε το «σήμερα» με ανάλογη συνέπεια και επιτυχίες, αρχής γενομένης από τα ματς της προκριματικής φάσης στην Αττάλεια. Τα φαβορί δεν ειναι στα χαρτιά, αλλα αποδεικνύονται στο γήπεδο. Είναι υποχρέωσή μας ο σεβασμός στους αντιπάλους και καθήκον μας η πρόκριση στην Elite Round»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ