Ελλάδα Κ21 – Πορτογαλία Κ21 2-1: «Ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης με ανατροπή η Εθνική Ελπίδων

Ελλάδα Κ21 – Πορτογαλία Κ21 2-1: «Ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης με ανατροπή η Εθνική Ελπίδων

Χάρη στα γκολ των Τζόλη (31΄) και Παναγίδη (50') η Εθνική ομάδα των Ελπίδων κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας, παίρνοντας έτσι ένα πολύτιμο τρίποντο (2-1) το οποίο διατηρεί «ζωντανές» τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μια πολύτιμη νίκη και μάλιστα με ανατροπή στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2025 πέτυχε η Εθνική Ελπίδων κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας με 2-1.

Αν και η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ με την συμπλήρωση του πρώτο 30λεπτου της αναμέτρησης χάρη στο τέρμα του Κονσεϊσάο, κατάφερε να απαντήσει άμεσα με τον Χρήστο Τζόλη στο αμέσως επόμενο λεπτό να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα των Πορτογάλων κάνοντας από κοντά το 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Διαβάστε επίσης: Στον κόσμο της η ΕΠΟ: Ανακοίνωσε 6 Δεκέμβρη το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός πετώντας το μπαλάκι στην Αστυνομία

Στο δεύτερο μέρος η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της φτάνοντας στην ολική ανατροπή στο 50′ με… δράστη τον Παναγίδη, έπειτα από εξαιρετικό γύρισμα του Κίτσου από τα αριστερά.

Στο τελευταίο ημίωρο το σκηνικό άλλαξε και οι Πορτογάλοι πίεσαν, όμως με εξαίρεση μία φοβερή διπλή επέμβαση του Τζολάκη σε κλασική ευκαιρία των Κονσεϊσάο και Αραούχο, οι Πορτογάλοι δεν έφτασαν ποτέ κοντά στην ισοφάριση.

Έτσι οι Ελπίδες έφτασαν στους 11 βαθμούς προσπερνώντας την Κροατία στην δεύτερη θέση.

ΕΛΛΑΔΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κρυπαράκος, Κωστή, Κωνσταντόπουλος, Κίτσος, Κουρφαλίδης (78’ Μεταξάς), Δαρέλας, Καραμπέρης, Τζόλης, Νιάρχος (56’ Ζουγλής), Παναγίδης (64’ Παναγιώτου).

Πορτογαλία (Ρούι Ζόρζε): Σοάρεζ, Γκόμες (83′ Εστέβες), Βέιγκα, Τόμας Αραούχο, Ροντρίγκεζ, Μπερνάρντο, Σόουζα (46′ Ματέους), Μαρκέζ (72′ Σάντος), Μοράϊς (62′ Σίλβα), Κονσεϊσάο, Ενρίκε Αραούχο (46′ Τομάς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ