Πογέτ: «Δεν θέλω να φύγω – Θέλω περισσότερα και πιο γρήγορα»

Πογέτ: «Δεν θέλω να φύγω – Θέλω περισσότερα και πιο γρήγορα»

Ο Γκουστάβο Πογέτ σε δηλώσεις του σε γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων τόνισε για ακόμη μία φορά πως δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα και αντιθέτως ζητάει να γίνουν όλα πιο γρήγορα.

Η Ελλάδα φιλοξενεί την Τρίτη (21/11, 21:45) τη Γαλλία στην «ΟPAP Arena» για την τελευταία αγωνιστική του Euro 2024 με τον ομοσπονδιακό τεχνικό μας να προχωράει σε δηλώσεις σε γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Εκεί, ο Γκουστάβο Πογέτ αναφέρθηκε πάλι στο ζήτημα της φυγής από την Εθνική, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά και στους τρεις στόχους που είχε θέσει στην αρχή. Αρχικά μίλησε για τη Γαλλία υποστηρίζοντας: «Αυτός ο αγώνας πρέπει να χρησιμεύσει ως προετοιμασία με πολλή ευφυΐα.

Διαβάστε επίσης: Οι οδηγίες της ΕΠΟ προς του φιλάθλους για το Ελλάδα-Γαλλία

Να είμαστε ταπεινοί και να αποδεχθούμε την πραγματικότητα: Η Γαλλία είναι πολύ καλύτερη από την Ελλάδα. Πρέπει όμως να βρούμε μια φόρμουλα για να προσπαθήσουμε να μειώσουμε αυτή τη διαφορά επιπέδου. Είναι η καλύτερη στον κόσμο με την Αργεντινή».

Στη συνέχεια μίλησε για τον άλλοτε συμπαίκτη του Ντιντιέ Ντεσάμπ: «Προσπαθώ να παρακολουθώ πάντα και να μαθαίνω. Ο Ντιντιέ Ντεσάν είναι ένα παράδειγμα της ικανότητάς που έχει κάποιος να παίρνει τις σωστές αποφάσεις κάθε στιγμή.

Είχε ήδη αυτή την ποιότητα και αυτή την ευφυΐα ως παίκτης, την ανέπτυξε ως προπονητής. Καταφέρνει να επανεφεύρει τον εαυτό του, να ενσωματώνει νέους παίκτες σταδιακά, με μεγάλη επιτυχία».

Για τους στόχους στην Εθνική Ελλάδας: «Όταν έφτασα, είχαμε τρεις στόχους: να αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά, να φέρουμε κόσμο πίσω στο γήπεδο και να προκριθούμε στο Euro 2024.

Ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η Ελλάδα τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της στο Nations League, οι φίλαθλοι επέστρεψαν και η εθνική παραμένει στην προσπάθειά της για την πρόκριση στο Euro 2024».

Για το μέλλον του στον πάγκο της Εθνικής και τα όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα: «Δεν θέλω  σίγουρα να φύγω από εδώ. Αν μιλάω, είναι για να γίνουν τα πράγματα. Χρειαζόμαστε συνέχεια και συνέπεια. Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου, ζητάω και από τους παράγοντες. Θέλω περισσότερα, πιο γρήγορα. Έτσι κερδίζουμε όλοι μαζί».

Υπενθυμίζεται πως ο Πογέτ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στην αυριανή αναμέτρηση καθώς είχε δεχθεί την κόκκινη κάρτα στο ματς με την Ολλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ