Μέσι: «Σκεφτόμασταν τις οικογένειες μας»

Μέσι: «Σκεφτόμασταν τις οικογένειες μας»

Ο «pulga» εξήγησε ότι ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία να οδηγηθεί η ομάδα του στα αποδυτήρια περιμένοντας να ηρεμήσουν τα πράγματα

Λίγα λεπτά μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Βραζιλία στο «Μαρακανά» για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και την ιστορική νίκη της Αργεντινής με 1-0, ο Λιονέλ Μέσι, αναφέρθηκε στα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων, οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούσθηκαν μεταξύ τους, αλλά και με δυνάμεις της αστυνομίας, με αποτέλεσμα η έναρξη του ματς να καθυστερήσει αρκετά.

Διαβάστε επίσης: Η παράξενη ιστορία του Βαγγέλη Παυλίδη: Τον θέλει η μισή Ευρώπη αλλά όχι το… εθνόσημο (vids)

Μάλιστα, αρκετοί παίκτες, όπως ο Εμιλιάνο Μαρτίνες και ο Μαρκίνιος, κατευθύνθηκαν στις εξέδρες προκειμένου να «ηρεμήσουν τα πνεύματα».

«Είδαμε πώς κτυπούσαν κόσμο, όπως συνέβη και στον τελικό του αγώνα του Κόπα Λιμπερταδόρες όπου κτυπούσαν με ξύλα. Υπήρχαν παίκτες που είχαν οικογένειες σε αυτές τις εξέδρες. Σκέφτεσαι την οικογένειά σου, δεν ξέρεις τι συμβαίνει και είσαι πιο συγκεντρωμένος σε αυτό παρά στο παιχνίδι», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στην αργεντίνικη τηλεόραση.

Ο «pulga» στην συνέχεια, εξήγησε ότι ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία να οδηγηθεί η ομάδα του στα αποδυτήρια περιμένοντας να ηρεμήσουν τα πράγματα:

«Αποφάσισα ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στα αποδυτήρια γιατί αυτός ήταν ο τρόπος για να ηρεμήσουν τα πάντα. Θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι κακό. Όταν όλα ηρέμησαν, αποφασίσαμε να μπούμε μέσα, να ρωτήσουμε πώς είναι οι οικογένεια μας και να μάθουμε τι συμβαίνει. Και μετά βγήκαμε να παίξουμε. Τώρα, έχω χρόνο για να ξεκουρασθώ και να αρχίσω καλά την χρονιά. Θα προετοιμασθώ για να έχω μια υπέροχη χρονιά, με μια καλή προετοιμασία από την αρχή. Είχα ενοχλήσεις στον προσαγωγό εδώ και αρκετό καιρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ