Mε Κοτάρσκι και Βίντα οι κλήσεις της Κροατίας για τα ματς του Μαρτίου (pic)

Mε Κοτάρσκι και Βίντα οι κλήσεις της Κροατίας για τα ματς του Μαρτίου (pic)

Στις κλήσεις του Ζλάτκο Ντάλιτς για τις φιλικές αναμετρήσεις της Κροατίας τον Μάρτιο συμπεριλήφθηκαν οι Ντομινίκ Κοτάρσκι και Ντομαγκόι Βίντα

Γνωστή έγινε η αποστολή της εθνικής Κροατίας για τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει η «χρβάτσκα» τον Μάρτιο.

Στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Ζλάτκο Ντάλιτς, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος επιβραβεύτηκε για τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν με τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο 24χρονος πορτιέρε, έως τώρα, είχε βρεθεί μονάχα σε προεπιλογή της πρώτης ομάδας των Κροατών.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Οι θλάσεις, τα πειράματα στην άμυνα και τα «εγκλήματα» που πληρώνονται – Μια ντουζίνα βαθμοί χάθηκαν ενώ προηγούνταν

Στους εκλεκτούς του Ντάλιτς, βρίσκεται και ο αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, κάτι απολύτως αναμενόμενο αφού είναι μια σταθερή μονάδα, αποτελώντας βασικό μέλος στις επιτυχίες των της Κροατίας τα τελευταία χρόνια.

Η Κροατία θα πάρει μέρος σε φιλικό τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου θα παίξει ημιτελικό με την Τυνησία και στον μεγάλο ή μικρό τελικό θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αιγύπτου και Νέας Ζηλανδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ