Απών από τα φιλικά της Αργεντινής ο Μέσι

Απών από τα φιλικά της Αργεντινής ο Μέσι

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί η Αργεντινή στα φιλικά με Ελ Σαλβαδόρ και Κόστα Ρίκα.

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA), αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα της χώρας Ole, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα μπορέσει να παίξει στα φιλικά με το Ελ Σαλβαδόρ (22/3) και την Κόστα Ρίκα (26/3).

Ο αρχηγός της Αργεντινής υποφέρει από ένα μυϊκό τραυματισμό και η ιδέα είναι να αναρρώσει καλά σε αυτό το διεθνές διάλειμμα, ώστε να μην ξαναπάθει το ίδιο στα επόμενα παιχνίδια, είτε στην Ίντερ Μαϊάμι είτε στην εθνική Αργεντινής.

Διαβάστε επίσης: Το «ερυθρόλευκο» φαβορί για την απόκτηση του Κίναν Έβανς – Τι γράφουν στην Ιταλία για τη «μάχη» της απόκτησης του Αμερικανού

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί εάν θα ταξιδέψει στη Φιλαδέλφεια για να είναι με τους συμπαίκτες του στην εθνική Αργεντινής ή θα μείνει στο Μαϊάμι, για να ακολουθήσει κατά γράμμα την ανάρρωσή του.

«Είπα για τον Λιονέλ ότι δεν θα ήταν στο σημερινό παιχνίδι και δεν ήταν. Έχει μυϊκό τραυματισμό και το θέμα της εθνικής μου φαίνεται ότι εξαρτάται από τους ανθρώπους της εθνικής για να μιλήσω», είπε ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι Τάτα Μαρτίνο, σε συνέντευξη Τύπου, μετά το εκτός έδρας 3-1 της ομάδας του επί της DC Γιουνάιτεντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ