Πρώτη προπόνηση για την Εθνική ενόψει Καζακστάν

Πρώτη προπόνηση για την Εθνική ενόψει Καζακστάν

Την πρώτη προπόνηση ενόψει του ημιτελικού των playoff του Nations League κόντρα στο Καζακστάν πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής (17/3) η Εθνική ομάδα.

Μανίκια σήκωσαν ο Γκουστάβο Πογιέτ και οι ποδοσφαιριστές του ενόψει του ημιτελικού των playoff του Nations League κόντρα στο Καζακστάν (21/3) στην «Opap Arena».

Η «γαλανόλευκη» συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (17/3) στη Νέα Σμύρνη και στο γήπεδο του Πανιωνίου, προκειμένου να αρχίζει η δουλειά με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Διαβάστε επίσης: Ο Τσικίνιο των 14.9 χλμ., τα εξωφρενικά εργομετρικά, η σχέση με τον Αμπι και το «κλειδί» για την αλλαγή του Εσε

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γουστάβο Πογιέτ.

Αθανασιάδης, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Ρότα, Μπάλντοκ, Σάλιακας, Μάνταλος, Πέλκας, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας, Ζέκα, Μασούρας, Xατζηγιοβάννης, Τζόλης, Ιωαννίδης, Τζαβέλλας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Τέλος η αυριανή προπόνηση της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 17:00 και θα είναι ανοιχτή τόσο για το κοινό όσο και για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ