Ντεσάμπ: «Η Ρεάλ δεν μας επιτρέπει να πάρουμε παίκτες της στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ντεσάμπ: «Η Ρεάλ δεν μας επιτρέπει να πάρουμε παίκτες της στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης απαγόρευσε στην Εθνική Γαλλίας να πάρει κάποιον παίκτη της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, όσον αφορά την ομάδα που αναμένεται να στείλει η Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, υπό τις οδηγίες του Τιερί Ανρί, ο οποίος θα αναλάβει να πάει τη χώρα του μέχρι το τέλος.

O τεχνικός των «τρικολόρ» ανέφερε πως η Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε την Ομοσπονδία πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν παίκτη της να λάβει μέρος στους αγώνες, ξεκαθαρίζοντας τη θέση τους μέσω ενός σχετικού email που απέστειλαν.

«Ήξερα εδώ και πολύ καιρό ότι είχαν στείλει αυτό το email. Είναι μια απόφαση που αντιστοιχεί στον σύλλογο και αν λέει όχι, σημαίνει όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στις δηλώσεις τους για την κίνηση των «μερένγκες».

Αυτό σημαίνει λοιπόν πως ούτε ο Ορελιέν Τσουαμενί, ούτε ο Εντουαρντό Καμαβινγκά θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους αν και εφόσον τους ζητηθεί. Βέβαια εδώ προκύπτει και ένα… πρόβλημα με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να συμμετέχει κανονικά. Συνεπώς αν μετακομίσει στη Ρεάλ τότε θα περιμένουμε τις ανάλογες εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ