Επίσημο το sold-out στο Ελλάδα – Καζακστάν

Επίσημο το sold-out στο Ελλάδα – Καζακστάν

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, οι Έλληνες φίλαθλοι θα γεμίσουν τις κερκίδες της «OPAP Arena» με την ελληνική ομοσπονδία να ανακοινώνει sold-out στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Καζακστάν

Η Ελλάδα υποδέχεται απόψε το Καζακστάν στην «OPAP Arena» (21:45) στα ημιτελικά του Nations League, με στόχο να κάνει το πρώτο από τα δύο απαιτούμενα βήματα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Γερμανία.

Όπως αναμενόταν, οι Έλληνες φίλαθλοι θα δώσουν βροντερό παρόν στις  κερκίδες της «OPAP Arena» και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της «γαλανόλευκης» στον κρίσιμο αγώνα με τους Καζάκους, με την ελληνική ομοσπονδία να ανακοινώνει sold-out.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα»: «Κίνδυνος αποκλεισμού της Φενέρμπαχτσε από το Conference League»

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με δεδομένο ότι τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν εξαντλήθηκαν, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45, OPAP Arena), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο.

Απαγορευμένα αντικείμενα

Η ΕΠΟ υπενθυμίζει στους Έλληνες φιλάθλους ότι πέραν της έγκαιρης προσέλευσης, θα πρέπει να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών και να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους μια σειρά αντικειμένων τα οποία απεικονίζονται στην ακόλουθη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ