Στην διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τον τελικό της Ελλάδας κόντρα στην Γεωργία στην Τιφλίδα

Στην διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τον τελικό της Ελλάδας κόντρα στην Γεωργία στην Τιφλίδα

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για το τελικό των playoffs του Nations League ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία στην Τιφλίδα (26/03, 19:00).

Η Ελλάδα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, νικώντας με το ευρύ 5-0 το Καζακστάν στην κατάμεστη «OPAP Arena» και πηγαίνει στην Τιφλίδα για να δώσει έναν τελικό με τη Γεωργία (26/03, 19:00), προκειμένου να επιστρέψει σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 10 χρόνια.

Η «γαλανόλευκη» δεν θα είναι μόνη της σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, αφού η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων από σήμερα (22/03) έως τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 21:00. Το κόστος κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 7 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στην Φενέρ: Στην πόρτα της εξόδου 6 παίκτες

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια:

«Από σήμερα έως τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 21:00 οι φίλες και φίλοι της Εθνικής Ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να αιτηθούν την αγορά εισιτήριου για τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα στο Εθνικό Στάδιο της Τιφλίδας «Boris Paichadze», ο οποίος εντάσσεται στον τελικό των play-offs του EURO 2024 και θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 19:00 (Ελλάδας).

Για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι την αναμέτρηση και να βρεθούν στο πλευρό των διεθνών, χρειάζεται να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

– Να αποστείλουν αίτημα στο email [email protected].

– Να αναφέρουν τον αριθμό των εισιτηρίων που επιθυμούν να αγοράσουν.

– Να αναγράψουν με λατινικούς χαρακτήρες ονοματεπώνυμο, αριθμό διαβατηρίου/ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας για κάθε έναν από τους ενδιαφερόμενους.

Θα ακολουθήσει απαντητικό email με οδηγίες για τον τρόπο πληρωμής και παραλαβής των εισιτηρίων.

Το κόστος κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 7€».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ