H Mπιλμπάο «έδεσε» μέχρι το 2029 τον νέο ηγέτη της άμυνά της (pic)

H Mπιλμπάο «έδεσε» μέχρι το 2029 τον νέο ηγέτη της άμυνά της (pic)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανανέωσε μέχρι το 2029 το συμβόλαιο του Αϊτόρ Παρέδες, διατηρώντας στο ρόστερ της έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες των Βάσκων

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανακοίνωσε την Πέμπτη (21/3) την επέκταση του συμβολαίου του Αϊτόρ Παρέδες, ο οποίος θα παραμείνει στους Βάσκους μέχρι το 2029, θέλοντας να προλάβει αρκετές ομάδες που εξέταζαν την περίπτωσή του.

Κάπως έτσι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, «έδεσε» τον 23χρονο αμυντικό για αρκετά χρόνια θωρακίζοντας κι άλλο την άμυνα των «λιονταριών». Ήδη η Μπιλμπάο έχει ανανεώσει τα συμβόλαια τον Γεράι Άλβαρες και Βιβιάν μέχρι το 2026, κι έτσι έχει δημιουργήσει μία αξιόμαχη οπισθοφυλακή.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στην Φενέρ: Στην πόρτα της εξόδου 6 παίκτες

Ο Παρέδες τις δύο τελευταίες σεζόν έχει καθιερωθεί από τον Βαλβέρδε στο κέντρο της άμυνας, ενώ την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, όπου έχει σκοράρει μία φορά.

«Ήταν ένα όνειρο για εμένα να παραμείνω στην Μπιλμπάο. Έχουμε μερικές ωραίες εβδομάδες μπροστά μας και τις αντιμετωπίζουμε με μεγάλο ενθουσιασμό», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Παρέδες μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ