Σε πέντε ώρες «εξαφανίστηκαν» τα 55.000 εισιτήρια του αγώνα Γεωργία-Ελλάδα (pic)

Σε πέντε ώρες «εξαφανίστηκαν» τα 55.000 εισιτήρια του αγώνα Γεωργία-Ελλάδα (pic)

Πάνω από 337.000 Γεωργιανοί έδειξαν ενδιαφέρον. Με «καπέλο» 3.900% πωλούνται στη «μαύρη αγορά» τα φθηνά εισιτήρια.

Παροξυσμός στη Γεωργία για τα εισιτήρια του «τελικού» με την Ελλάδα. Τα σχεδόν 55.000 «μαγικά χαρτάκια» που ανοίγουν τις πύλες του «παραδείσου» της «Ντιναμό Αρένα» εξαφανίστηκαν σε πέντε ώρες και 35 λεπτά από τη στιγμή της διάθεσής τους, στις 12 το μεσημέρι τοπική ώρα.

Η ιστοσελίδα μέσω της οποίας πωλήθηκαν τα εισιτήρια βρισκόταν εκτός λειτουργίας ακόμα και δύο ώρες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Διαβάστε επίσης: «Χαμός» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Ο Κάνααν, ο Γκριγκόνις και τα 10 «καυτά» συμβόλαια της Euroleague που λήγουν το καλοκαίρι

Υπάρχουν επίσης καταγγελίες πως όσοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα φθηνά εισιτήρια αξίας 10 λάρι (περίπου 3,4 ευρώ) τα πωλούν προς 400 λάρι (136,14 ευρώ), δηλαδή με «καπέλο» 3.900%, ενώ στη δευτερογενή αγορά πωλούνται ακόμα και προς 195+ ευρώ (572,93 λάρι) στις πιο ακριβές θέσεις.

Οι Γεωργιανοί σχεδιάζουν να μετατρέψουν την «Ντιναμό Αρένα» σε ηφαίστειο προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη και στην πρώτη της συμμετοχή σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι πιθανότητες της, σύμφωνα με τον υπερυπολογιστή της Opta, είναι 32,3% έναντι 42,3% της Γαλανόλευκης. Οι εκτιμήσεις είναι για αποτέλεσμα σε 90 λεπτά αγώνα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Πηγή: in.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ