Μια βραδιά γεμάτη ρεκόρ για τον Έντρικ στην φιλική νίκη της Βραζιλίας επί της Αγγλίας (vid)

Μια βραδιά γεμάτη ρεκόρ για τον Έντρικ στην φιλική νίκη της Βραζιλίας επί της Αγγλίας (vid)

Ο νεαρός αστέρας της Παλμέιρας και μελλοντικός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Βραζιλίας κόντρα στην Αγγλία, καταρρίπτοντας μια σειρά από ρεκόρ για την Σελεσάο

Ο Έντρικ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αγγλία, πετυχαίνοντας στο 80ο λεπτό το γκολ που έκρινε το ματς, στο ντεμπούτο του, μάλιστα, με την «Σελεσάο» σε ηλικία 17 χρονών.

Διαβάστε επίσης: «Χαμός» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Ο Κάνααν, ο Γκριγκόνις και τα 10 «καυτά» συμβόλαια της Euroleague που λήγουν το καλοκαίρι

Με το γκολ απέναντι στα «Τρία Λιοντάρια» ο ταλαντούχος επιθετικός σημείωσε μια σειρά από ρεκόρ με την χώρα της σάμπα. Αρχικά, ο Έντρικ βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με την εθνική του ομάδα κι έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει με την Βραζιλία, όντας 17 χρονών και 246 ημερών. Επιπλέον, ο επιθετικός της Παλμέιρας, ο οποίος θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιούλιο, προβλέπεται να αντικαταστήσει τον Νεϊμάρ ως ο νεότερος αστέρας της Βραζιλίας.

Τα ρεκόρ για τον Βραζιλιάνο, βέβαια, δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει σκοράρει στο «Γουέμπλεϊ», ενώ ,επίσης, είναι πλέον ο νεότερος σκόρερ για τη Βραζιλία μετά το «Φαινόμενο» τον Ρονάλντο το 1994.

Μετά το παιχνίδι ο Έντρικ δήλωσε συγκινημένος: «Ακόμα το σκέφτομαι. Το τέλος με πλήγωσε, είχα άλλη μια ευκαιρία για να σκοράρω δεύτερο γκολ», είπε για τη μεγάλη ευκαιρία που είχε στο τέλος του ματς για να διπλασιάσει τα τέρματα του κόντρα στην ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

«Έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι εδώ στο Γουέμπλεϊ και έβαλα κι ένα γκολ. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο στο παιχνίδι». Επίσης, ευγνώμων προς την οικογένειά του και τους εκπροσώπους του, παραδέχεται ότι του ήταν δύσκολο να μην κλάψει: «Η οικογένειά μου είναι εδώ, η κοπέλα μου, οι μάνατζερ μου. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ