Σκόραρε για δεύτερο σερί ματς στο MLS ο Ούγκο Κάιπερς (vid)

Σκόραρε για δεύτερο σερί ματς στο MLS ο Ούγκο Κάιπερς (vid)

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς, σκόραρε για δεύτερο ματς στην σειρά στο MLS, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της Σικάγο Φάιερ στην ισοπαλία (1-1) με την Νιου Ίνγκλαντ

Στο MLS, εκτός από τον Γιώργο Γιακουμάκη, αγωνίζεται ακόμα ένας επιθετικός, ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του στην Super League.

Ο λόγος για τον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην χώρα μας με τις φανέλες των Εργοτέλη και Ολυμπιακο, και πλέον παίζει στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ για λογαριασμό της Σικάγο Φάιερ, όπου έχει αρχίσει να κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την αγορά του.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο ο Κβαρατσχέλια: Ο τερματοφύλακας των 35 εκατ. ευρώ, ο στράικερ του Άγιαξ και οι παίκτες – κλειδιά της Γεωργίας (vids)

Ο Βέλγος επιθετικός σημείωσε το γκολ της ομάδας του, στην ισοπαλία των Σικάγο Φαίερ με την Νιού Ίνγκλαντ, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από εκείνο του προηγούμενου  Σαββάτου κόντρα στην Μόντρεαλ (16/03). Ο 27χρονος άσος υποδέχτηκε τη μπάλα, εντός της περιοχής και με εξαιρετικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 20ο λεπτό, με τον Νάτσο Χιλ να ισοφαρίζει σε 1-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για τους φιλοξενούμενους.

Ο Κάιπερς εξαργύρωσε την καταπληκτική σεζόν του στο Βέλγιο, όπου σημείωσε 34 γκολ σε 54 αναμετρήσεις ως ποδοσφαιριστής της Γάνδης, με την απόκτησή του από την Αμερικανική ομάδα να υπολογίζεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος μετράει 2 γκολ στις πρώτες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Δείτε το γκολ που πέτυχε ο Κάιπερς: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ