O Γιοβάνοβιτς είδε από κοντά την φιλική νίκη της Σερβίας επί της Κύπρου (pics)

O Γιοβάνοβιτς είδε από κοντά την φιλική νίκη της Σερβίας επί της Κύπρου (pics)

Στη Λάρνακα βρέθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είδε από κοντά τη φιλική ήττα της Κύπρου από την εθνική ομάδα της πατρίδας του Σερβίας.

Μπορεί να γεννήθηκε στη Σερβία, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λατρεύτηκε όσο λίγοι στην Κύπρο, για τη σπουδαία παρακαταθήκη της δουλειάς του στον ΑΠΟΕΛ.

Έτσι, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τη φιλική αναμέτρηση των δύο αυτών εθνικών ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα της Φενέρ και η ανατροπή δεδομένων ενόψει Ολυμπιακού

Στα αγωνιστικά, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Άντριγια Ζίβκοβιτς, να παίζει σε όλο το 90λεπτο, οι Σέρβοι νίκησαν με  1-0 τους Κύπριους στο ματς που διεξήχθη στην «AEK Arena» της Λάρνακας.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 7ο λεπτό ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ενώ στο 11΄ ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς έχασε πέναλτι για τους Σέρβους και την ευκαιρία για το 2-0. Ο στράικερ της Αλ Χιλάλ παραχώρησε την θέση του στο 62ο λεπτό στο μέσο της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ενώ στον πάγκο των «πλάβι» έμεινε ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Φιλίπ Μλαντένοβιτς.

Ιστορικής σημασίας ήταν το αποψινό φιλικό για τον Ντούσαν Τάντιτς. Ο αρχηγός της Σερβίας «έγραψε» την 106η εμφάνισή του με το εθνόσημο και, πλέον, κατέχει το ρεκόρ συμμετοχών στα χρονικά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ξεπερνώντας τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς (105).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ