Σοκ στην Αλγερία: 17χρονος πέθανε κατά την διάρκεια αγώνα μετά από χτύπημα αντιπάλου (vid)

Σοκ στην Αλγερία: 17χρονος πέθανε κατά την διάρκεια αγώνα μετά από χτύπημα αντιπάλου (vid)

Ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής «έφυγε» κατά τη διάρκεια αγώνα αναπτυξιακών ομάδων στην Αλγερία, καθώς η απουσία γιατρού και ασθενοφόρου από το γήπεδο αποδείχθηκε καθοριστική.

Ένα τραγικό συμβάν πραγματοποιήθηκε σε αγώνα αναπτυξιακών ομάδων στην Αλγερία, με έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή να αφήνει την τελευταία του πνοή στο γήπεδο, μετά από κλωτσιά που δέχτηκε από αντίπαλο αμυντικό.

Συγκεκριμένα, ο Γουασίμ Ντζεζάρ που αγωνίζονται με τη φανέλα της NRB Oued El Ma μπήκε στην περιοχή της TRB Arris και ένας αμυντικός στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα τον κλώτσησε στα πλευρά.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα της Φενέρ και η ανατροπή δεδομένων ενόψει Ολυμπιακού

Ο νεαρός από το φοβερό χτύπημα έπεσε με το κεφάλι στο χορτάρι με αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του, με συμπαίκτες και αντιπάλους να μην μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Γιατρός αγώνα δεν υπήρχε ούτε και ασθενοφόρο, παρά τους σχετικούς κανονισμούς της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αλγερίας και μέλη του προπονητικού τιμ προσπαθούσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά μετά από λίγο ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και μετέφερε τον άτυχο ποδοσφαιριστή στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με τον Γουασίμ να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικά άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η κλωτσιά στο συκώτι προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία, αλλά κι η πτώση του στο χορτάρι είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του και να μη μπορεί να αναπνεύσει για κάποια δευτερόλεπτα τα οποία αποδείχθηκαν μοιραία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ