Ρανιέρι : «Θα σκεφτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβω την εθνική Ιταλίας»

Ρανιέρι : «Θα σκεφτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβω την εθνική Ιταλίας»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία την εθνικής ομάδας της Ιταλίας.

Έπειτα από την αποτυχία της εθνικής Ιταλίας να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η σκουάντρα ατζούρα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Τα ονόματα των Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, Αντόνιο Κόντε, Κάρλο Αντσελότι και Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκονται στη λίστα των υπευθύνων της ιταλικής ομοσπονδίας.

Στην περίπτωση να αναλάβει την εθνική Ιταλίας σε αυτή τη δύσκολη φάση αναφέρθηκε σε συνέντευξή του σε ιταλικά Μέσα ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

«Θα σκεφτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβω την εθνική Ιταλίας, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, καθώς έχω συμβόλαιο με τη Ναντ και θα πρέπει να το συζητήσω με τον πρόεδρο της ομάδας», τόνισε ο πρώην προπονητής της Λέστερ και της εθνικής Ελλάδος.

Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε και στα ονόματα των άλλων προπονητών που φημολογείται ότι απασχολούν την ιταλική ομοσπονδία, επισημαίνοντας ότι: «Διάβασα τα ονόματα των Αλέγκρι, Κόντε και Αντσελότι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι στην ομοσπονδία πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά πριν πάρουν κάποια απόφαση. Έχουν να επιλέξουν μεταξύ πολύ καλών προπονητών. Πιστεύω ότι στην εθνική το ζήτημα του προπονητή είναι δευτερεύων, καθώς έχουμε φτάσει στον πάτο και χρειάζεται να αλλάξουν πολλά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ