Ο Μιχάι κλήθηκε την εθνική Αλβανίας

Ο Μιχάι κλήθηκε την εθνική Αλβανίας

Ο Ενέα Μιχάι κλήθηκε στην εθνική Αλβανίας από τον Κρίστιαν Πανούτσι και σε περίπτωση που καταγράψει συμμετοχή, θα χάσει οριστικά το δικαίωμα να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας.

Λίγες ώρες μετά την πολύ καλή εμφάνισή του απέναντι στον ΟΦΗ στο Αγρίνο, ο Ενέα Μιχάι έλαβε και την πρώτη κλήση του στην εθνική Αλβανίας, για τα ματς με το Ισραήλ στο Ελμπασάν (07/09, 21:45) και τη Σκωτίας στη Γλασκώβη (10/09, 21:45), στο πλαίσιο του Nations League.

Ο Κριστιάν Πανούτσι, ο οποίος μάλιστα έχει υπάρχει συμπαίκτης με τον νυν προπονητή του Παναιτωλικού, Τραϊανό Δέλλα, στη Ρόμα, κάλεσε τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, την ώρα που ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού έχει εκπροσωπήσει τους Αλβανούς σε επίπεδο υποδομών με τη φανέλα της εθνικής, ωστόσο είναι η συμμετοχή του με τους Άνδρες σε επίσημη διοργάνωση εκείνη που θα κλείσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή με τη Γαλανόλευκη, βάσει των κανονισμών της FIFA.

Βεβαίως, ο ανταγωνισμός στην Εθνική Ελλάδας όσον αφορά στη θέση του στόπερ είναι τεράστιος, λόγω της ύπαρξης παικτών όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Κώστας Μανωλάς, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, αλλά και αρκετών ακόμη, επομένως το έργο του Μιχάι είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο 20χρονος έχει φορέσει 32 φορές τη φανέλα του Παναιτωλικού, στο οποίου την ακαδημία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Τον τελευταίο χρόνο έχει καθιερωθεί στο κέντρο της άμυνάς της ομάδας του Αγρινίου, έχοντας προσελκύσει και το ενδιαφέρον μεγαλύτερων ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ