Ντεμπούτο με νίκη για τον Μπέντο στον πάγκο της Ν. Κορέας

Ντεμπούτο με νίκη για τον Μπέντο στον πάγκο της Ν. Κορέας

Ο Πάουλο Μπέντο ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο τιμόνι της Εθνικής της Ν. Κορέας επικρατώντας της Κόστα Ρίκα με 2-0

Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε το ντεμπούτο του την Παρασκευή (07/09) ως προπονητή της Νότιας Κορέας με νίκη (2-0) κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Οι Νοτιοκορεάτες υποδέχτηκαν στο γήπεδο Goyang, την μουντιάλική Κόστα Ρίκα και με τέρματα των Lee Jae-sung στο 35ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι και και Nam Tae-hee στον 78ο επικράτησαν με επαγγελματικό 2-0!

Ο 49χρονος πρώην Ερυθρόλευκος προπονητής ανέλαβε την ασιατική ομάδα στις 17 Αυγούστου, έχοντας θέσει τους στόχους του για το Ασιατικό Κύπελλο του 2019 και την παρουσία της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022.

Ο Μπέντο, ο οποίος δεν είχε επαγγελματική στέγη από τα τέλη Ιουλίου μετά την απόλυσή του από την Τσονγκίνγκ Λιφάν της κινεζικής Σούπερ Λιγκ, επιστρέφει στο τιμόνι Εθνικής ομάδας μετά το διάστημα 2011-2014 όπου προπόνηση την Πορτογαλία οδηγώντας την μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2012.

Ο γνώριμός μας από την παρουσία του στον Ολυμπιακό κόουτς, ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία το 2005 στην Σπόρτινγκ, με την οποίο κέρδισε το πορτογαλικό Κύπελλο δύο φορές, ενώ κάθισε και στους πάγκους της Κρουζέιρο , το 2016, στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κέρδισε το πρωτάθλημα του 2017, πριν ταξιδέψει στην Κίνα και την Τσονγκίνγκ Λιφάν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ