Αγωνία για Μήτρογλου και Μπουχαλάκη

Αγωνία για Μήτρογλου και Μπουχαλάκη

Ο διεθνής επιθετικός στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, όπως και ο 25χρονος μέσος που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Ελλάδας στο Ταλίν επί της Εσθονίας (0-1), καθώς στο δεύτερο ημίχρονο αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών οι Κώστας Μήτρογλου και Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου ο επιθετικός της Μαρσέιγ δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Τάσο Μπακασέτα. Ο τεχνικός της γαλανόλευκης, Μίκαελ Σκίμπε, απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρο τον διεθνή φορ και έβαλε στην κορυφή της επίθεσης τον άσο της ΑΕΚ.

Στο 78’ ο Γερμανός προπονητής προχώρησε και σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, βάζοντας τον Αλέξανδρο Τζιόλη αντί του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο 25χρονος χαφ του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και άφησε τη θέση του στον πολύπειρο μέσο.

Η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής, με τον Μίκαελ Σκίμπε και τους συνεργάτες τους να περιμένουν τα νεότερα τους τραυματισμούς των δύο διεθνών ενόψει του παιχνιδιού με την Ουγγαρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ