Ο Σάουθγκεϊτ αφήνει στον πάγκο τον Κέιν

Ο Σάουθγκεϊτ αφήνει στον πάγκο τον Κέιν

Ο 25χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει σε 61 αγώνες από την αρχή της περασμένης σεζόν, παρόλα αυτά θα βρίσκεται στον πάγκο στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ελβετία.

Ο Αγγλος επιθετικός Χάρι Κέιν, θα απουσιάσει από το αποψινό φιλικό εναντίον της Ελβετίας στο King Power Stadium του Λέστερ, αφού ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αποφάσισε να τον ξεκουράσει. Ο 25χρονος στράικερ της Τότεναμ, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο με έξι γκολ, έχει ξεκινήσει σε 61 αγώνες από την αρχή της περασμένης σεζόν.

«Νομίζω ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνουμε», δήλωσε ο Σάουθγκέιτ. «Ο Χάρι εμπίπτει στην κατηγορία στην οποία έχουμε αρκετούς παίκτες όπου πρέπει να παρακολουθήσουμε πόσο παίζουν».

Ο Αγγλος ομοσπονδιακός θα μπορούσε να κάνει μέχρι και εννέα αλλαγές από την ομάδα που ξεκίνησε την διαδρομή της Αγγλίας στο Nations League με μια ήττα με 2-1 από την Ισπανία στο Wembley το Σάββατο. Ντάιερ, Μπάτλαντ, Ταρκόφσκι, Γουόκερ, Ρόουζ, Λόφτους-Τσικ, Ντελθ και Γουέλμπεκ είναι στη σχετική λίστα του Σάουθγκεϊτ.

Να σημειωθεί ότι η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ελβετία μετά από τρεις ήττες στην σειρά, ενώ δεν έχει χάσει ποτέ τέσσερις συνεχόμενους αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ