Λετονία – Ελλάδα 0-3 (Κ19)

Λετονία – Ελλάδα 0-3 (Κ19)

Η Ελλάδα ήταν σαφώς ανώτερη σε σχέση με το πρώτο ματς και κέρδισε με 3-0 στη Λετονία, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για την προκριματική φάση του Euro K19. Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Η Εθνικής Νέων επικράτησε με 3-0 της Λετονίας στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση με την τελευταία (στην πρώτη ηττήθηκε με 0-2) και ολοκλήρωσε τον σύντομο κύκλο προετοιμασίας της εν όψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του EURO Κ19 στη Βουλγαρία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ τα γκολ πέτυχαν οι Τζήμας (25’), Ιωαννίδης (47’) και Γαϊτανίδης (79’).

Κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Γιάννη Γκούμα αγωνίστηκε ο νεαρός Νικοπολίδης, ενώ στην ενδεκάδα βρέθηκαν ο Αντζουλάς της Φιορεντίνα και ο Βρακάς της Νάπολι, με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη του Παναθηναϊκού να περνά στο ματς ως αλλαγή στο 62ο λεπτό.

Η σύνθεση της Εθνικής: Νικοπολίδης, Νεοφυτίδης, Αντζούλας, Μαρίνος (62’ Γαϊτανίδης), Κουτσουπιάς (62’ Μελιόπουλος), Τσαούσης (62’ Λιάβας), Τζήμας (67’ Βρακάς), Βιταλιώτης (62΄Λύρατζης), Ιωαννίδης (62’ Βοΐλης), Χριστόπουλος, Σουλεϊμάν (62’ Εμμανουηλίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ