Τεσσάρα στο Γιβραλτάρ η Εθνική Νέων

Τεσσάρα στο Γιβραλτάρ η Εθνική Νέων

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα επικράτησε με 4-0 του Γιβραλτάρ στη Στάρα Ζαγκόρα της Βουλγαρίας και ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στα προκριματικά του Euro U19.

Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη η Εθνική ομάδα Νέων επικράτησε με 4-0 του Γιβραλτάρ στη Στάρα Ζαγκόρα της Βουλγαρίας και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στο 13ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού σκόραρε δύο γκολ και βοήθησε την ομάδα του Γιάννη Γκούμα να φτάσει στο τρίποντο της νίκης. Ο επιθετικός του Τριφυλλιού σκόραρε το τρίτο και τέταρτο γκολ της Εθνικής, η οποία μετά την επικράτησή της βρίσκεται στην κορυφή με 3 βαθμούς, καθώς το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία έληξε ισόπαλο 1-1.

Το σκορ για την γαλανόλευκη είχε ανοίξει στο 3ο λεπτό ο Τζήμας και στο 14’ ο Βοΐλης έκανε το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση. Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική Νέων θα είναι η Ρουμανία το Σάββατο (17/11), επίσης στη Στάρα Ζαγκόρα.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Χριστογεώργος, Λυρατζής, Τσαούσης (85′ Νεοφυτίδης), Μιχαηλίδης, Αντζουλάς, Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος (85′ Λιάβας), Μπότος (60′ Κουτσουπιάς), Βοϊλής, Τζήμας (69′ Δούμτσης), Μαρίνος (61′ Γαϊτανίδης)

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Λόπεζ, Περέρα (72′ Κάρνετζι), Βινέτ, Σέρα, Γιάμπιας, Μούιρ, Γκράσια (90′ Μόγια Μπολτ), Πίκοκ, Ελ Χμίντι (72′ Σμιθ), Περάλτα (87′ Μπαουτίστα), Τζόουνς (71′ Μάρκεζ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ