Το «διαμάντι» της Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν στην Εθνική Νέων! (vids)

Το «διαμάντι» της Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν στην Εθνική Νέων! (vids)

Ο Κριστιάν Βασιλάκης Γκαρθία κάνει… παπάδες στην Κ18 της Ρεάλ Μαδρίτης και στην ΕΠΟ κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον πείσουν να αγωνιστεί με τη γαλανόλευκη!

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης. Ενας ποδοσφαιριστής, που «λάμπει» με τις μικρές ομάδες της Βασίλισσας και θεωρείται ως ένα από τα next best things του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Κριστιάν Βασιλάκη Γκαρθία, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Βαλένθια, αλλά έχει ελληνικές ρίζες. Ο 17χρονος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί εξτρέμ όσο και ως κεντρικός επιθετικός, πραγματοποιεί φανταστική σεζόν και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο νεαρός άσος σκοράρει κατά… ριπάς και μάλιστα στα τελευταία δύο παιχνίδια της Κ18 της Ρεάλ Μαδρίτης έχει σκοράρει 9 γκολ! Είναι ένας παίκτης που έχει ραγδαία εξέλιξη και έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια λαμπρή καριέρα.

Οι άνθρωποι της ελληνικής ομοσπονδίας παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, έχουν ήδη πλησιάσει τον νεαρό άσο και προσπαθούν να τον πείσουν να φορέσει τη γαλανόλευκη!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κ19, Γιάννης Γκούμας, πιστεύει πολύ στο ταλέντο του 17χρονου επιθετικού και μαζί με τους συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΕΠΟ έχουν ξεκινήσει το «ψηστήρι», προκειμένου ο Κριστιάν Βασιλάκης Γκαρθία να ενισχύσει την Εθνική ομάδα Νέων στα προκριματικά του Euro 2019 και συγκεκριμένα στα παιχνίδια με Αγγλία, Τσεχία και Δανία.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=9nGkCGTmVc4

https://www.youtube.com/watch?v=lZRyJ7Ftupk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ