Κλήθηκε στην αποστολή της Γουινέας ο Καμαρά

Κλήθηκε στην αποστολή της Γουινέας ο Καμαρά

Στην προεπιλογή της Γουινέας για το τελευταίο ματς της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019 κλήθηκε ο Μαντί Καμαρά.

Ο Μαντί Καμαρά έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζοντας από την πρώτη του κιόλας στιγμή στην ομάδα. Ο Αφρικανός μέσος μάλιστα εξαργύρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εμφανίσεις του φέτος, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους όπως αποκάλυψε to10.gr.

Ο Καμαρά χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού κλήθηκε και πάλι στην Εθνικής ομάδας της Γουινέας για το ματς προκριματικών του Κόπα Άφρικα. Ο νεαρός μέσος των Πειραιωτών βρίσκεται στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην τελική 23άδα  που θα ανακοινωθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Πολ Πουτ.

Ο Καμαρά θα ταξιδέψει για την αναμέτρηση της 24ης Μαρτίου με την Γουινέα να έχει περάσει ήδη στα τελικά και το ματς να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει ήδη 4 συμμετοχές με την εθνική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ