Αποκλειστικό: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Καμαρά!

To10.gr αποκαλύπτει την επέκταση/αναπροσαρμογή συμβολαίου του Μάντι Καμαρά από τον Ολυμπιακό έως το 2023. Επιβράβευση, τρελή ρήτρα, αλλά και έξτρα κίνητρο για την αποκάλυψη της χρονιάς.


Αποκλειστικό: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Καμαρά! | to10.gr

Όταν τον Φεβρουάριο του 2018 ο Ολυμπιακός έφερνε μυστικά στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Μάντι Καμαρά, ελάχιστοι περίμεναν ότι σχεδόν έναν χρόνο μετά, ο μέσος από τη Γουινέα, θα αποτελούσε τη μεγάλη αποκάλυψη του συλλόγου. Και συνολικά του ελληνικού πρωταθλήματος. Καθώς επρόκειτο για παίκτη 21 ετών, με μόλις δύο χρόνια παρουσίας στα ευρωπαϊκά γήπεδα, όχι βασικό και αναντικατάστατο στην Αζαξιό. Και γενικώς ένα… λαχείο. Από αυτά που σπάνια βγαίνουν. Στον Ολυμπιακό, όμως, βγήκε. Οχι επειδή… έτυχε, αλλά ο σύλλογος ήξερε τι έκανε και «τι» έπαιρνε…

Έναν χρόνο μετά, ο Καμαρά έχει προκαλέσει αίσθηση με τις εμφανίσεις του σε διεθνές επίπεδο. Το όνομά του συζητιέται στα κορυφαία πρωταθλήματα, από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης και ήδη η τιμή του χτυπάει συνεχόμενα Limit up. Δίχως να υπάρχει σαφής εικόνα για το πού θα φτάσει. Αλλωστε και η προοπτική του σπάνιου αυτού ταλέντου, δείχνει να μην έχει ταβάνι. Καθώς η εξελικτική διαδικασία βρίσκεται ακόμη στην αρχή. Με τον ίδιο να βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι και να μαθαίνει/αντιλαμβάνεται ολοένα και περισσότερο τις απεριόριστες δυνατότητές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, λοιπόν,  ο Ολυμπιακός όχι μόνο έχει αποφασίσει να στηρίξει έμπρακτα τη διαδικασία εξέλιξης και βελτίωσης του Καμαρά, αλλά ο Αφρικανός μέσος αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους η ΠΑΕ έχει στόχο να χτίσει την επόμενη ημέρα της. Τη συνέχεια της ανοικοδόμησης ενός συνόλου που θα οδηγήσει τους Ερυθρόλευκους ξανά στην κορυφή και τους τίτλους. Με την υπογραφή νέου συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, να είναι ένα σαφές μήνυμα, τόσο προς τον ποδοσφαιριστή όσο και προς τους ενδιαφερόμενους.

* ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ: Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και επιβεβαιωμένες. Πριν από λίγες ημέρες ο Καμαρά πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους.
* ΕΠΕΚΤΑΣΗ: Τι προβλέπει η νέα συμφωνία; Κατ’ αρχάς φέρεται να προβλέπει επέκταση ενός χρόνου στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Κάτι που σημαίνει ότι πλέον το συμβόλαιο του μέσου από τη Γουινέα έχει διάρκεια έως τις 30/06/2023.
* ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΩΝ: Πέραν της χρονικής διάρκειας, αλλαγή υπήρξε και στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, με τον Καμαρά να κερδίζει μία γενναία αύξηση. Με το ποσό της ετήσιας αμοιβής του να μη γίνεται γνωστό, αλλά με τις φήμες να κάνουν λόγο για τριπλασιασμό αποδοχών (σ.σ. ο Καμαρά ήταν ένας από τους πλέον χαμηλόμισθους στον Ολυμπιακό, με ετήσιες απολαβές κοντά 100.000 €)!
* ΡΗΤΡΑ: Τέλος, στη νέα συμφωνία υπήρξε αλλαγή και στη ρήτρα αποδέσμευσης που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Καμαρά. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το νούμερο είναι το μεγαλύτερο που έχει μπει ποτέ σε ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών! Χωρίς να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να δείξει στον Καμαρά (σ.σ. και σε όποιον παίκτη προσπαθεί, τα δίνει όλα, βελτιώνεται) ότι αποτελεί ένα σπουδαίο κεφάλαιο για τον σύλλογο. Αλλά και να του δώσει κίνητρο να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να ανέβει επίπεδο. Εξάλλου, οι φετινές επιδόσεις του μέσου από τη Γουινέα είναι αξιοζήλευτες: 31 παιχνίδια, 3 γκολ, 2 ασίστ, 2.269 λεπτά! Στην πρώτη του χρονιά σε ανταγωνιστικό επίπεδο, στην πρώτη του εμπειρία από πρωταθλητισμό.

Στον Πειραιά πιστεύουν ότι ο Καμαρά… μόλις ξεκίνησε. Και πιστεύουν ακράδαντα πως το μέλλον του θα είναι λαμπρό. Το ταλέντο είναι εκκωφαντικό, η προοπτική ολοφάνερη, η απόδοσή του διαρκώς βελτιώνεται και όσο παίρνει εμπειρίες και παραστάσεις, τόσο αλλάζει επίπεδο το παιχνίδι του. Όπως και η αξία του στο ποδόσφαιρο…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο