Η νέα γενιά των παγκόσμιων superstars είναι έτοιμη να σε εντυπωσιάσει (vid)

Η νέα γενιά των παγκόσμιων superstars είναι έτοιμη να σε εντυπωσιάσει (vid)

Τα προκριματικά ενόψει του Euro 2020 και το ερχόμενο Copa America αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να λάμψουν τα νέα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ας τα γνωρίσουμε…

Το ποδόσφαιρο είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς εξελίσσεται και γεννά νέους πρωταγωνιστές. Για κάθε Σουάρες, Σαλάχ, Νεϊμάρ και Λεβαντόφσκι, έχουμε κάποιους… άγνωστους στο ευρύ κοινό αλλά θαυματουργούς νεαρούς όπως οι Νέρες, Ράις, Έγγεσταϊν και Ζανιόλο που ετοιμάζονται να λάμψουν και να διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο φήμης, δόξας και αναγνωσιμότητας.

Τα προκριματικά του Euro 2020 και το ερχόμενο Copa America είναι η καλύτερη ευκαιρία για αστέρια του αύριο, να αρχίσουν τη διεθνή καριέρα τους και να συστηθούν ακόμα καλύτερα στο ευρύ κοινό.

Ας γνωρίσουμε τις καλύτερες περιπτώσεις παικτών που υπάγονται στην παραπάνω κατηγορία…

Ντέκλαν Ράις

Ο 20χρονος αμυντικός χαφ της Γουέστ Χαμ, στη δεύτερη χρονιά της επαγγελματικής του καριέρας αγωνίζεται βασικός για τα Σφυριά στην απαιτητική Premier League, μετρώντας ήδη 28 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Ράις κατάγεται από την Ιρλανδία αλλά επέλεξε να αγωνιστεί για λογαριασμό της Αγγλίας κάνοντας τον Σάουθγκειτ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Η Αγγλία αγωνίζεται κόντρα σε Τσεχία (22/3) και Μαυροβούνιο (25/3) και δεν είναι διόλου απίθανο ο ταλαντούχος χαφ να πάρει το βάπτισμα του πυρός.

 

Νταβίντ Νέρες

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ του Άγιαξ, βρίσκεται στην τρίτη σεζόν του στους Ολλανδούς (δυόμισι για την ακρίβεια) και φέτος… μας μπήκε στο μάτι με τις πολύ καλές εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια της σεζόν, με αποκορύφωμα ως ώρας τα δύο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League.

Ο Νέρες μπορεί να έχει 8 γκολ και 13 ασίστ σε 40 ματς φέτος ωστόσο βρέθηκε στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή της Βραζιλίας από… σπόντα. Ο Βινίσιους της Ρεάλ τραυματίστηκε και ο Τίτε επέλεξε τον Νέρες ενόψει του φιλικού της Πεντακαμπεάο κόντρα στον Παναμά.

 

Ζοάο Φέλιξ

Ο 19χρονος περιφερειακός επιθετικός της Μπενφίκα, θεωρείται δίκαια το next best thing της Εθνικής Πορτογαλίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πατρίδας του μετά το… ρεπό του Nations League, αλλά οι Πορτογάλοι εκτός από τον τεράστιο ηγέτη τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τον Ζοάο Φέλιξ.

Ο Φέλιξ στην πρώτη του χρονιά με τους Λουζιτανούς έχει ήδη 12 γκολ και 6 ασίστ σε 32 εμφανίσεις και διεκδικεί με αξιώσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης, που ανοίγουν τον χορό των προκριματικών του Euro με τις εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Ουκρανία (22/3) και Σερβία (25/3).

https://youtu.be/84eqrXqkzYM

 

Γιάκομπ Μπρουν Λάρσεν

Τα φώτα της δημοσιότητας στην Μπορούσια Ντόρτμουντ μπορεί να τα τραβάει – και όχι άδικα – ο Σάντσο, αλλά πίσω από αυτόν υπάρχουν και άλλα πολύ μεγάλα ταλέντα στη φετινή έκδοση της ομάδας του Φαβρ η οποία διεκδικεί στα ίσα την Bundesliga. Ένας από αυτούς είναι και ο 20χρονος αέρινος ετξρέμ, Γιάκομ Μπρουν Λάρσεν.

Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ως δεξιοπόδαρος αρέσκεται να συγκλίνει. Φέτος, στην πρώτη του γεμάτη σεζόν ως επαγγελματίας έχει καταγράψει 24 συμμετοχές με συνεισφορά 3 γκολ και 2 ασίστ. Ο Άγκε Χαρέιντε τον έχει συμπεριλάβει στην αποστολή για το φιλικό κόντρα στο Κόσοβο και την αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία για τα προκριματικά του Euro 2020 και οι Δανοί ανυπομονούν να δουν τις ταχύτατες κάθετες κινήσεις του σε συνδυασμό με την… έκτη αίσθηση του Έρικσεν.

https://youtu.be/WhXQyL-bE4g

 

Νικολό Ζανιόλο

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε το καλοκαίρι στη Ρόμα από… σπόντα αφού ήταν το έμψυχο αντάλλαγμα των νερατζούρι για τη μεταγραφή του Ναϊνγκολάν στην Ίντερ. Ο Ζανιόλο πήρε τις ευκαιρίες του στους Ρωμαίους και τις άρπαξε από τα μαλλιά, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Μετράει ήδη 5 γκολ και 2 ασίστ σε σύνολο 28 εμφανίσεων και αποτελεί τον κύριο λόγο ελπίδας σε μια μάλλον καταθλιπτική χρονιά για τους τζιαλορόσι. Με την Ιταλία να περνάει και αυτή φάση αναδόμησης μετά την αποτυχία πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2018, ο Ζανιόλο που έχει κληθεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Ρομπέρτο Μαντσίνι και δεν αποκλείεται να πάρει το βάπτισμα του πυρός με την Σκουάντρα Ατζούρα στα ματς κόντρα σε Φινλανδία και Λίχτενσταϊν για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ θα βρεθεί τον Ιούνιο και στο δρόμο της Εθνικής μας.

https://youtu.be/IKqWQm0QAdk

 

Μαξιμίλιαν Έγκεσταϊν

Η Γερμανία είναι άλλη μια παγκόσμια υπερδύναμη σε κρίση και σε φάση ανανέωσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Λεβ αποφάσισε να αποκλείσει από τα Πάντσερ τους Χούμελς, Μπόατενγκ και Μίλερ, ενώ ίσως στην πορεία έπεται και συνέχεια. Αυτό δίνει την ευκαιρία στη νέα φουρνιά των Γερμανών ποδοσφαιριστών να βγει στο προσκήνιο, με τον Μαξιμίλιαν Έγκεσταϊν να είναι εξέχον μέλος αυτής.

Ο 22χρονος αμυντικός χαφ της Βέρντερ Βρέμης με δημιουργικές ικανότητες κουβαλάει ήδη αρκετή εμπειρία από την Bundesliga έχοντας ήδη 83 συμμετοχές, ενώ και φέτος είναι βασικός και μετρά ήδη 5 γκολ και 4 ασίστ σε 26 εμφανίσεις. Μπορεί ο Έγκεσταϊν να μην χρησιμοποιήθηκε στη φιλική ισοπαλία της Γερμανίας (1-1) κόντρα στη Σερβία, αλλά το ματς κόντρα στους Ολλανδούς όπως και ολόκληρη η προκριματική σειρά για το Euro του 2020 είναι στα πόδια του για να αποδείξει ότι δίκαια μπορεί να γίνει μέλος της νέας Νατσιονάλμανσαφτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ