«Τσέκαρε» Κολοβό και Μαυρία ο Αναστασιάδης

«Τσέκαρε» Κολοβό και Μαυρία ο Αναστασιάδης

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας βρέθηκε στην Κύπρο και παρακολούθησε από κοντά τους δύο διεθνείς στον αγώνα της Ομόνοιας με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Στην Κύπρο για να «τσεκάρει» από κοντά τους Δημήτρη Κολοβό και Χάρη Μαυρία βρέθηκε ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός την Κυριακή ήταν στο «AEK Αρενα» και παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση της Ομόνοιας με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας είχε την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δύο διεθνείς, οι οποίοι μάλιστα αγωνίστηκαν καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν κληθεί στην αποστολή για το φιλικό με την Τουρκία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου στην Αττάλεια.

Ο Αναστασιάδης απέδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στους δύο παίκτες της Ομόνοιας, με τον Κολοβό μάλιστα να τον βγάζει ασπροπρόσωπο στον εκτός έδρας αγώνα με την Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2020. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού σκόραρε ένα υπερπολύτιμο γκολ, με το οποίο η Ελλάδα έφυγε με την ισοπαλία από την Βοσνία (2-2).

Οι Κολοβός και Μαυρίας θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Εθνικής στις 24 του μήνα, ενώ μετά το φιλικό με την Τουρκία, υπάρχουν οι αγώνες με Ιταλία και Αρμενία στις 8 και 11 Ιουνίου αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ