Αργεντινή: Με Μέσι, Αγκουέρο, αλλά χωρίς Ικάρντι στο Κόπα Αμέρικα

Αργεντινή: Με Μέσι, Αγκουέρο, αλλά χωρίς Ικάρντι στο Κόπα Αμέρικα

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται στην αποστολή για το Κόπα Αμέρικα, ενώ αντίθετα ο Ικάρντι έμεινε εκτός 23άδας.

Την αποστολή της Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα ανακοίνωσε την Τρίτη ο Λιονέλ Σκαλόνι, με τον έμπειρο προπονητή να συμπεριλαμβάνει στις κλήσεις του τόσο τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, όσοι και τους Αγκουέρο, Ντιμπάλα και Ντι Μαρία.

Αντίθετα, εκτός 23άδας έμεινε ο Ικάρντι, με τον συμπαίκτη του στην Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή για το ερχόμενο Κόπα Αμέρικα. Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα, λοιπόν, θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Βραζιλίας και προσπαθήσει να οδηγήσει την Αργεντινή στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Αναλυτικά η αποστολή: Ακούνια (Σπόρτινγκ), Σαράνια (Ρασίνγκ Κλουμπ), Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Σουάρες (Ρίβερ Πλέιτ), Αντράντα (Μπόκα Τζούνιορς), Πετσέγια (Φιορεντίνα), Κάσκο (Ρίβερ Πλέιτ), Φόιθ (Τότεναμ), Φούνες Μόρι (Βιγιαρεάλ), Ταλιαφίκο (Άγιαξ), Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρκεσίν (Αμέρικα), Παρέδες (Παρί), Περέιρα (Γουότφορντ), Ροδρίγκες (Αμέρικα), Ντε Πάουλ (Ουντινέζε), Ντι Μαρία (Παρί), Λο Σέλσο (Μπέτις), Παλάσιος (Ρίβερ Πλέιτ), Μαρτίνες (Ίντερ), Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ