Εκτός Εθνικής Αιγύπτου ο Ουάρντα, τιμωρία και από τον ΠΑΟΚ

Εκτός Εθνικής Αιγύπτου ο Ουάρντα, τιμωρία και από τον ΠΑΟΚ

Η Ομοσπονδία της Αιγύπτου με ανακοίνωση της, έκανε γνωστή την απομάκρυνση του Αμρ Ουάρντα από την εθνική ομάδα.

Ο Αμρ Ουάρντα δεν θα συνεχίσει μαζί με την Εθνική Αιγύπτου στο φετινό Κόπα Άφρικα. Όπως γνωστοποίησε η Ομοσπονδία της Αιγύπτου με επίσημη ανακοίνωση της, ο 25χρονος χαφ απομακρύνεται από την ομάδα για λόγους που έχουν να κάνουν με με την πειθαρχία, την αφοσίωση και την συγκέντρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει τιμωρία του Ουάρντα και από τον ΠΑΟΚ. Η περίπτωσή του θα κριθεί βάσει του αυστηρού πειθαρχικού Κώδικα της ΠΑΕ διότι ως σύλλογος ο Δικέφαλος είναι ξεκάθαρα απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές. Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν όλα τα δικαιώματά τους και όλες τις λύσεις για την περίπτωση του Αιγύπτιου.

«Ο υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αιγύπτου, Χάνι Αμπού Ρένρα, αποφάσισε να αποβάλλει τον Αμρ Ουάρντα από την την Εθνική Ομάδα, μετά από διαβούλευση με το προπονητικό και το διοικητικό επιτελείο, για λόγους που έχουν να κάνουν με την πειθαρχία, την αφοσίωση και την συγκέντρωση.

Η Εθνική Ομάδα της Αιγύπτου, θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την πορεία της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με 22 παίκτες στην αποστολή της», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αιγύπτου.

Υπενθυμίζεται πως ο Ουάρντα φέρεται να είναι μπλεγμένος σε ροζ σκάνδαλο, μαζί με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Χασάν και δύο ακόμα συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα, οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ