Τα εισιτήρια της Εθνικής για το ματς με τη Φιλανδία

Τα εισιτήρια της Εθνικής για το ματς με τη Φιλανδία

Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Ελλάδα με τη Φινλανδία εκτός έδρας έχουν τεθεί σε κυκλοφορία.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στη Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται η έναρξη της διαδικασίας διάθεσης εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τη Φινλανδία για τα European Qualifiers, ενόψει της τελικής φάσης του EURO 2020, το οποίο θα έχει επετειακό χαρακτήρα και θα φιλοξενηθεί σε δώδεκα διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις.

Πατήστε ΕΔΩ για να μπείτε στο pame-ethniki.gr και να εξασφαλίσετε θέση στον αγώνα Φινλανδία-Ελλάδα (Τάμπερε, 05/09/2019, 21:45).

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορείτε να ανταλλάξετε το voucher που θα τυπώσετε με εισιτήρια. Η ανταλλαγή των voucher θα γίνεται από το εξής σημείο:

Φινλανδία-Ελλάδα
Ξενοδοχείο Lapland Hotel Tampere
(Yliopistonkatu 44 A, Tampere, 33100, Suomi)
04/09/2019 ώρες 16:00 με 18:00
05/09/2019 ώρες 15:00 με 18:00

Τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά σε Έλληνες ή Κύπριους υπηκόους. Η παραλαβή τους θα γίνεται μόνο με επίδειξη του voucher καθώς επίσης διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωση μη επίδειξης κάποιου από τα ανωτέρω αναφερόμενα έγγραφα, δεν θα παραδίδονται εισιτήρια και δεν θα επιστρέφεται το αντίτιμό τους.

Τα εισιτήρια (θύρα D5 του Tampere Stadion-κόστος 22.50 ευρώ έκαστο) αφορούν αποκλειστικά μεμονωμένους φιλάθλους, ο καθένας από τους οποίους μπορεί να προμηθεύεται μέχρι και τέσσερα (4) εισιτήρια με υποχρεωτική αναγραφή όλων των στοιχείων των κατόχων των εισιτηρίων (για καθέναν ξεχωριστά).

Απαγορεύεται η χρήση των εισιτηρίων για εμπορικούς, διαφημιστικούς ή πάσης φύσεως προωθητικούς λόγους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ