Football Ιtalia: «Σοκ ο αποκλεισμός του Μανωλά»

Football Ιtalia: «Σοκ ο αποκλεισμός του Μανωλά»

Η απόφαση του Φαν’τ Σιπ να αποκλείσει τον Μανωλά από την αποστολή της γαλανόλευκης για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βοσνία προκάλεσε σοκ στα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο αποκλεισμός του Κώστα Μανωλά από την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βοσνία για τα προκριματικά του Eurο 2020 προκάλεσε σοκ στα ιταλικά ΜΜΕ, που περίμεναν ο αμυντικός της Νάπολι να βρίσκεται κανονικά στις κλήσεις του Φαν’τ Σιπ.

Ο Ολλανδός τεχνικός της γαλανόλευκης, ωστόσο, δεν συμπεριέλαβε τον έμπειρο στόπερ των Παρτενοπέι στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια σε Ρώμη και ΟΑΚΑ, όπως επίσης και τους Παπασταθόπουλο, Σάμαρη, Μήτρογλου και Τοροσίδη.

Χαρακτηριστικό ήταν το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «football italia», η οποία αναφέρει: «Η αποστολή της Ελλάδας είχε εκπλήξεις με τον Κώστα Μανωλά να μένει εκτός. Ο Μανωλάς αναμενόταν να είναι ένα από τα τοπ ονόματα στην αποστολή της Ελλάδας για το ματς στο Ολίμπικο. Ωστόσο, είναι στην ίδια λίστα με τους Σάμαρη, Τοροσίδη και Μήτρογλου, οι οποίοι δεν είναι τιμωρημένοι ή τραυματίες».

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι ο Φαν’τ Σιπ στις δηλώσεις που έκανε για τις κλήσεις της Εθνικής ομάδας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική ομάδα ο Μανωλάς, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες που «κόπηκαν» από τα παιχνίδια με Ιταλία και Βοσνία.

«Η διαδικασία αυτή προφανώς και επιφέρει αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, επιθυμώ όμως να καταστήσω απολύτως σαφές ότι κανείς δεν έχει παγιώσει και κανείς δεν έχει χάσει οριστικά τη θέση του, πολύ περισσότερο κανείς δεν έχει διαγραφεί από το ευρύ ρόστερ, στο οποίο βασιζόμαστε πριν από κάθε διεθνή υποχρέωση της Εθνικής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι με την Ιταλία θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη στις 12/10, ενώ το ματς με την Βοσνία θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 15/10. Οσον αφορά στην αποστολή της Εθνικής, οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας και Ρέτσος.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ