Παλέρμο: «Κόντρα στην Ελλάδα το πιο σημαντικό γκολ που πέτυχα με την Αργεντινή»

Παλέρμο: «Κόντρα στην Ελλάδα το πιο σημαντικό γκολ που πέτυχα με την Αργεντινή»

Ο Μάρτιν Παλέρμο μίλησε για το πιο σημαντικό τέρμα που έχει πετύχει με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, τονίζοντας πως αυτό ήταν απέναντι στην Ελλάδα.

Το γκολ που σημείωσε κόντρα στην εθνική μας, στις 22 Ιουνίου 2010, στη νίκη (2-0) της Αργεντινής στους ομίλους του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, επέλεξε ως το πιο σημαντικό στην καριέρα του με την «αλμπισελέστε» o Mάρτιν Παλέρμο.

«Για μένα, το γκολ που σημείωσα απέναντι στην Ελλάδα στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, είναι το πιο σημαντικό που πέτυχα με την εθνική Ομάδα, γιατί το έκανα σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και όταν ήμουν 36 ετών. Οι γονείς μου, η γυναίκα μου, ο μεγαλύτερος γιος μου, φίλοι ήταν εκεί. Πανηγύρισαν όσο κι εγώ. Έτσι, τα λεπτά που έπαιξα σε αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ ξεχωριστά. Πέρα από όλα όσα βίωσα ως παίκτης, το να φοράω τη φανέλα της εθνικής ομάδας, που είναι πάντα κάτι μοναδικό», δήλωσε ο διάσημος Αργεντινός στην εφημερίδα της χώρας του La Nacion.

Ο Μάρτιν Παλέρμο στην διάρκεια των 19 χρόνων της καριέρα του, έπαιξε σε πέντε συλλόγους, σημείωσε 306 γκολ σε 626 παιχνίδια, κέρδισε 14 τρόπαια (236 γκολ) με την Μπόκα για να γίνει ο μεγαλύτερος σκόρερ της, πέμπτος στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Με την Αργεντινή σημείωσε μόνο εννέα γκολ. Ανάμεσά τους και αυτό που πέτυχε στο 89΄της συνάντησης με την Ελλάδα στη Νότια Αφρική. Τότε προπονητής της εθνικής μας ήταν ο ότο Ρεχάγκελ και της Αργεντινής ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ