Σάντος για Κονσεϊσάο: «Πολύ καλός παίκτης, αλλά και… κατάρα»

Σάντος για Κονσεϊσάο: «Πολύ καλός παίκτης, αλλά και… κατάρα»

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και τόνισε ότι είναι πολύ καλός παίκτης και τον θεωρεί σαν αδερφό του, εξηγώντας όμως πως ήταν και... κατάρα.

Σαν αδερφός είναι, για τον Φερνάντο Σάντος, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας να υποστηρίζει πως ο συμπατριώτης του ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής, εξηγώντας γιατί ήταν και… κατάρα.

Τη διετία 2008-2010, ο Σάντος είχε υπό τις οδηγίες του τον Κονσεϊσάο, στον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στο «Porto em Casa», ο Φερνάντο Σάντος τόνισε: «Είναι σαν αδερφός για εμένα. Ο Κονσεϊσάο ήταν πολύ καλός παίκτης, όπως καλός είναι και ως προπονητής, αλλά ήταν… κατάρα το να τον ανεχτείς. Είχε μια μεγάλη καρδιά, αλλά και μια κακή ιδιοσυγκρασία. Αυτό τον επισκίαζε λίγο. Ολόκληρη η ζωή του Σέρτζιο χαρακτηρίζεται από έναν συνεχή αγώνα με σκοπό να είναι αυτός που είναι. Κέρδιζε πάντα σε αυτόν τον αγώνα. Πάντα θέλει να είναι ο καλύτερος, να ανταγωνίζεται με όλους και να κερδίζει».

Συνεχίζοντας για τον Κονσεϊσάο, ο Σάντος είπε πως «κι οι δύο έχουμε μια κακή ψυχοσύνθεση. Δεν μπορούσαν να μας μιλήσουν το πρωί. Ήμασταν δύσκολοι στην προπόνηση, ήμασταν δύο απρόθυμοι να συνεργαστούμε. Δυστυχώς δεν συνεργαστήκαμε στην Πόρτο, διότι έφυγε για τη Λάτσιο. Μετά συνεργαστήκαμε στην Ελλάδα. Ένα πρωϊνό με είδε ο Παουλίνιο Σάντος με είδε να γελάω και είπε στον Καπούτσο, χαμογελώντας ότι η γυναίκα μου πρέπει να είναι στο Οπόρτο».

Παράλληλα, μίλησε και για το φινάλε της καριέρας του Κονσεϊσάο: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να έχω έναν παίκτη αυτής της ποιότητας και να τον βάζω στο γήπεδο μετά το 85’. Έκανα μια σοβαρή συζήτηση μαζί του. Face to face και συμφωνήσαμε ότι έφτασε η ώρα για άλλα καθήκοντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ