Τσέφεριν : «Με θεατές τα γήπεδα στο Euro»

Τσέφεριν : «Με θεατές τα γήπεδα στο Euro»

Σίγουρος ότι το Euro 2020, θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων και χωρίς αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του σε 12 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης, εξέφρασε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

Την πεποίθησή του ότι το Euro 2020, που αναβλήθηκε για το καλοκαίρι του 2021 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων και χωρίς αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του σε 12 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης, εξέφρασε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

«Πιθανότατα αυτό που μας φαίνεται περίεργο σήμερα… να μην είναι τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο. Έχουμε ακόμη χρόνο για να το σκεφτούμε. Προς το παρόν, διατηρούμε την ίδια μορφή στη διοργάνωση και πιστεύουμε ότι θα έχουμε θεατές στα γήπεδα,» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, στο περιθώριο του Final-8 του Champions League, που διεξάγεται στη Λισσαβόνα.

Το Euro 2020 αναβλήθηκε για την περίοδο 11 Ιουνίου – 11 Ιουλίου 2021, σε 12 διαφορετικές πόλεις της γηραιάς ηπείρου, προκειμένου να βρεθεί χώρος και χρόνος για την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων και των εφετινών διοργανώσεων των Κυπέλλων Ευρώπης.

Ο Τσέφεριν τόνισε πως «…δεν θα ήθελα να μιλήσω για ενδεχόμενη απουσία των θεατών από τα ματς ή για περιορισμένο αριθμό θεατών. Θέλω να παραμείνω αισιόδοξος, να στείλω θετική ενέργεια και πιστεύω πραγματικά ότι στο τέλος θα έχουμε θεατές στα ματς. Εάν αυτό δεν ήταν δυνατό, θα το είχαμε ήδη συζητήσει. Πιστεύω όμως ειλικρινά, ότι τα πράγματα θα εξομαλυνθούν πολύ πριν το νέο έτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ