UEFA : Συζητά με την Αγγλία για τη μεταφορά του EURO 2020

UEFA : Συζητά με την Αγγλία για τη μεταφορά του EURO 2020

Η UEFA βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αγγλία προκειμένου να αναλάβει ολόκληρη τη διοργάνωση του EURO 2020 το προσεχές καλοκαίρι.

Το EURO 2020 ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε 12 χώρες. Αυτό το ενδεχόμενο πλέον έχει γίνει ανέφικτο λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού με αποτέλεσμα να εξετάζονται εναλλακτικές επιλογές από την UEFA.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail», έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις με την αγγλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου να μεταφερθεί ολόκληρη η διοργάνωση στα γήπεδα του Νησιού (Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία).

Μάλιστα αυτή η επιλογή είναι αρκετά πιθανή καθώς ήταν ούτως ή άλλως προγραμματισμένη η διεξαγωγή των ημιτελικών αλλά και του τελικού στο «Γουέμπλεϊ». Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο περιορίζονται τα ταξίδια για τις αποστολές των ομάδων αλλά και τους φιλάθλους καθώς έτσι είναι πιο εύκολη η δημιουργία μιας «φούσκας» εν μέσω κορωνοϊού.

Μία ακόμη επιλογή που εξετάζεται αλλά συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες είναι αυτή της Γερμανίας λόγω της επιτυχούς διεξαγωγής του final-8 στο Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ