Ο Σάουθγκειτ αφήνει εκτός Euro τον Αλεξάντερ-Άρνολντ (pic)

Ο Σάουθγκειτ αφήνει εκτός Euro τον Αλεξάντερ-Άρνολντ (pic)

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται πως δεν έχει πειστεί ακόμα από την εικόνα του Αλεξάντερ-Άρνολντ με τη φανέλα της Λίβερπουλ και σχεδιάζει να τον αφήσει εκτός πλάνων για το Euro.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν διανύει την καλύτερή του σεζόν στην Αγγλία με τη Λίβερπουλ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή του στα παιχνίδια.

Ο νεαρός Άγγλος δεξιός μπακ μοίρασε ακόμη μία ασίστ την Κυριακή στη νίκη με 2-1 επί της Γουέστ Μπρομ χάρη σε τρομερή κεφαλιά του Άλισον στο 95′. Ωστόσο, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται να μην έχει πειστεί ακόμα από την εικόνα του Άρνολντ και σύμφωνα με αγγλικά μέσα, δεν προτίθεται να τον συμπεριλάβει στη λίστα της Εθνικής Αγγλίας για το Euro.

Ο τεχνικός των «τριών λιονταριών» είχε αφήσει εκτός επιλογών τον 22χρονο από τον Μάρτιο, λέγοντας «Θεωρώ ότι δεν είναι τώρα στο επίπεδο παιχνιδιού που είχε τα προηγούμενα χρόνια». Όπως υποστηρίζει η έγκυρη ιστοσελίδα «The Athletic», ο Σάουθγκεϊτ προσανατολίζεται στους Τρίπιερ, Γουόκερ και Τζέιμς για τη θέση του δεξιού μπακ, ωστόσο η απόφασή του μπορεί να αλλάξει αν προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ