«Αν νικήσει η Τουρκία, αλλάζουν οι ισορροπίες»

«Αν νικήσει η Τουρκία, αλλάζουν οι ισορροπίες»

Ο Σενιόλ Γκιουνές τόνισε ότι επιθυμεί η χώρα του να αφήσει το σημάδι της στο Euro 2020.

Να απολαύσουν οι παίκτες του τη διοργάνωση, αλλά και να πετύχουν κάτι, επιθυμεί ο προπονητής της Τουρκίας, Σενιόλ Γκιουνές. Ο Τούρκος ομοσπονδιακός ανέφερε λίγες ώρες πριν το εναρκτήριο παιχνίδι με την Ιταλία:

«Θέλω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως η ομάδα μας είναι η νεαρότερη στο τουρνουά και θέλω να δείξει το πρόσωπό της. Θα είναι πολύ περήφανη στιγμή για εμάς να πάρουμε την πρώτη μας νίκη.

Δεν είμαστε φαβορί, αλλά ελπίζουμε να γίνουμε. Παίξαμε κόντρα στη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 και τους αντιμετωπίσαμε και στα ημιτελικά. Θέλω να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο στο Euro».

Κατόπιν, ο Γκιουνές ανέφερε πως μία νίκη απόψε, οι ισορροπίες στον όμιλο θα αλλάξουν: «Η Ιταλία είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα. Μοιάζουν καλύτεροι από εμάς στα χαρτιά, όμως το παιχνίδι στο γήπεδο είναι πάντα διαφορετικό. Επιθυμώ οι παίκτες μου να δείξουν τις πραγματικές τους ικανότητες.

Θέλω να μας θυμούνται απ’ το πρώτο παιχνίδι, να αφήσουμε σημάδι με το ποδόσφαιρο μας. Αν νικήσουμε, οι ισορροπίες του ομίλου πιθανότατα θα αλλάξουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ