Ουαλία-Ελβετία 1-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί για όλους (vids)

Ουαλία-Ελβετία 1-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί για όλους (vids)

Η ισοπαλία διατήρησε στο κόλπο της πρόκρισης τις δύο χώρες, αλλά και την Τουρκία που ηττήθηκε από την Ιταλία.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το δεύτερο παιχνίδι του Α’ ομίλου ανάμεσα στην Ουαλία και στην Ελβετία. Οι δύο χώρες πήραν από ένα βαθμό και η πρόκριση στην επόμενη φάση μένει ανοιχτή για αμφότερες, καθώς και για την Τουρκία που ηττήθηκε 3-0 από την Ιταλία το βράδυ της Παρασκευής.

H «σκουάντρα ατζούρα» καταλαμβάνει πλέον την πρώτη θέση στη βαθμολογία με 3 βαθμούς, ακολουθούν Ελβετία και Ουαλία με 1 πόντο και η Τουρκία είναι τελευταία χωρίς συγκομιδή.

Πάντως, η Ελβετία έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δυσαρεστημένη από το αποτέλεσμα, αφού επέβαλλε τον ρυθμό της και έχασε πολλές ευκαιρίες. Αντίθετα, η Ουαλία είχε παθητικό ρόλο και ικανοποιήθηκε με τον βαθμό, βάση της απόδοσης της.

Η Ελβετία ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερο και αυτή που προηγήθηκε στο σκορ. Στο 49’ ο Εμπολό κέρδισε στον αέρα τους αμυντικούς της Ουαλίας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ροντρίγκες και με κεφαλιά σκόραρε.

Η Ουαλία βγήκε μπροστά και «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο. Στο 74’ ο Μουρ πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Μορέλ και την έστειλε στα ελβετικά δίχτυα.

Η Ελβετία πίεσε για το δεύτερο γκολ, αλλά οι Ζακάρια και Εμπολό δεν ευστόχησαν, ενώ ένα γκολ του Γκραβάνοβιτς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΟΥΑΛΙΑ (Ρομπ Πέιτζ): Γουόρντ, Μπεν Ντέιβις, Ροντόν, Μέπαμ, Μορέλ, Τζέιμς (75’ Μπρουκς), Ράμσεϊ (90+3’ Αμπαντού), Άλεν, Μουρ, Ρόμπερτς, Μπέιλ

ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Σερ, Ροντρίγκες, Εμπαμπού, Ελβέντι, Ακανζί, Φρόιλερ, Τζάκα, Σακιρί (66’ Ζακάρια), Εμπολό, Σεφέροβιτς (84’ Γκαβράνοβιτς)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ