Ερναντέζ: «Θα είναι σπουδαίος ο αγώνας με τη Γερμανία»

Ερναντέζ: «Θα είναι σπουδαίος ο αγώνας με τη Γερμανία»

Για τη μεγάλη αναμέτρηση του έκτου ομίλου, ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία μίλησε ο αμυντικός των «τρικολόρ», Λούκας Ερναντέζ.

Η εθνική ομάδα της Γαλλίας, «μπαίνει» στο EURO 2020 το βράδυ της Τρίτης (15/6, 22:00) ως φιλοξενούμενη (σ.σ. στο Μόναχο) με αντίπαλο την Γερμανία, στο πρώτο ντέρμπι του 6ου ομίλου. Και ο οσπιθοφύλακας των «πετεινών», Λούκας Ερναντέζ, περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Οι Γερμανοί έχουν κίνητρα, εμείς έχουμε κίνητρα, θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας. Είναι ένα γήπεδο που γνωρίζω καλά, ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα υπάρξουν πολλά. Συναισθήματα από τότε που έχω όταν έπαιζα εδώ.

Απέναντι, υπάρχουν πολλοί παίκτες της Μπάγερν. Θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, διαφορετικό, αλλά αυτό που προσωπικά θέλω, είναι να νικήσω. Ήμασταν περιορισμένοι τις τελευταίες δύο εβδομάδες με την ομάδα της Μπάγερν. Είχαμε πολύ χρόνο να μιλήσουμε ειδικά για το EURO. Είπαμε ο ένας στον άλλον καλή τύχη. Ο Τόμας Μίλερ, επιστρέφει στο καλύτερο του επίπεδο και αξίζει να είναι στην εθνική.

Γνωρίζουμε ότι είναι καλός παίκτης, πολύ, πολύ έξυπνος και θα εξαρτηθεί από εμάς εάν θα τον εμποδίσουμε, ώστε να μην εμφανισθεί πάρα πολύ στο παιχνίδι. Αντιμετωπίζω κάθε αγώνα ως τελικό. Στον όμιλο, θα γίνουν τρεις πολύ περίπλοκοι αγώνες, με υπέροχους παίκτες, απέναντι στην Γερμανία, στην Ουγγαρία και στην Πορτογαλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ