«Κλειδώνει» την πρόκριση το Βέλγιο – Ντέρμπι κορυφής στο Άμστερνταμ

«Κλειδώνει» την πρόκριση το Βέλγιο – Ντέρμπι κορυφής στο Άμστερνταμ

Τρεις αναμετρήσεις έχει σήμερα το... μενού της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Euro

Ακόμη μία πλούσια ημέρα με… φουλ μπάλα αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς μετά τα χθεσινά παιχνίδια του πρώτου ομίλου αλλά, σειρά παίρνει ο δεύτερος και ο τρίτος όμιλος.

Πρώτη αναμέτρηση της ημέρας στη Ρουμανία, εκεί όπου η Ουκρανία και η Βόρεια Μακεδονία (16:00) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με μοναδικό στόχο τη νίκη, καθώς και οι δύο ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Ολλανδία και αντίστοιχα την Αυστρία.

Οι Ουκρανοί έρχονται από την ήττα με 3-2 απέναντι στην Ολλανδία, όπου κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι παρότι βρέθηκαν με δύο γκολ πίσω, πριν έρθει το γκολ του Ντάμφρις στα τελευταία λεπτά.

Από την άλλη, η Βόρεια Μακεδονία αγωνίστηκε απέναντι στην Αυστρία για πρώτη φορά σε κάποια μεγάλη διοργάνωση και γνωρίζει πως οι ελπίδες της είναι λιγοστές…

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας (19:00), το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει τη Δανία, θέλοντας να κλειδώσει οριστικά την πρόκριση της στους «16» της διοργάνωσης. Οι Βέλγοι έρχονται από τη δυνατή πρεμιέρα με τους Ρώσους όπου επικράτησαν με 3-0.

Η Δανία θέλει να ξεχάσει οριστικά το σοκ με τον Κρίστιαν Έρικσεν απέναντι στη Φινλανδία από την οποία ηττήθηκε, με το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο να μην ενδιαφέρει κανένα μέλος της ομάδας.

Η ημέρα κλείνει στο Άμστερνταμ για το δεύτερο παιχνίδι του τρίτου ομίλου, ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αυστρία. Ντέρμπι κορυφής στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, όπου οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να τελειώσουν με την υπόθεση πρόκριση οριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ