Α’ όμιλος: Με ποιους παίζουν Ιταλία, Ουαλία, τι περιμένει η Ελβετία

Α’ όμιλος: Με ποιους παίζουν Ιταλία, Ουαλία, τι περιμένει η Ελβετία

Ιταλία και Ουαλία προκρίθηκαν στη φάση των «16» του Euro 2020 από τον Α' όμιλο και περιμένουν τους αντιπάλους τους - Η Ελβετία τερμάτισε στην τρίτη θέση και θα χρειαστεί να περιμένει έως το τέλος της 3ης αγωνιστικής για να μάθει αν θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Ολοκληρώθηκε ο Α’ όμιλος του Euro 2020, με την Ιταλία και την Ουαλία να προκρίνονται στη φάση των «16».

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε με 1-0 της Ουαλίας στην 3η αγωνιστική των ομίλων, πέτυχε το 3/3 και κατέκτησε την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο. Οι «σκουάντρα ατζούρα» θα αγωνιστούν στο Γουέμπλεϊ το Σάββατο 26 Ιουνίου (22:00) με τη χώρα που θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον Γ’ όμιλο, την οποία διεκδικούν Ουκρανία και Αυστρία – αμφότερες έχουν 3 βαθμούς.

Παρά την ήττα τους, οι Ουαλοί κατάφεραν να προκριθούν ως δεύτεροι στην επόμενη φάση και θα παίξουν το Σάββατο (26/6, 19:00) με τον δεύτερο του Β’ ομίλου (Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία ή Ρωσία) στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».

Όσον αφορά την Ελβετία, η οποία επικράτησε με 3-1 της Τουρκίας και τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, θα χρειαστεί να περιμένει ως το τέλος της 3ης αγωνιστικής για να ξέρει αν θα είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων για να περάσει στους «16».

Σάββατο 26 Ιουνίου

19:00 Ουαλία – Δεύτερος 2ου ομίλου | Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, Άμστερνταμ (1)

22:00 Ιταλία – Δεύτερος 3ου ομίλου | Γουέμπλεϊ, Λονδίνο (2)

Αναλυτικά η κατάσταση στους τρεις πρώτους ομίλους του Euro 2020:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ