Τσέφεριν: «Μη χρησιμοποιείτε το άθλημα για πολιτικούς σκοπούς»

Τσέφεριν: «Μη χρησιμοποιείτε το άθλημα για πολιτικούς σκοπούς»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντρ Τσέφεριν, προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με την φωταγώγηση της Αλιάνζ Αρένα στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντρ Τσέφεριν, έδωσε την δική του απάντηση για το τι ήταν αυτό που οδήγησε την συνομοσπονδία να μην επιτρέψει να φωταγωγηθεί το Αλιάνζ Αρένα, στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Όποια κι αν είναι η άποψή μας για το πόσο δικαιολογημένο μπορεί να είναι αυτό το μήνυμα, το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί για πολιτικούς σκοπούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σλοβένος αξιωματούχος σε πρώτο χρόνο και συνέχισε:

Η UEFA έχει δεσμευτεί να καταπολεμήσει κάθε μορφή διακρίσεων, συμπεριλαμβανομένων των προκαταλήψεων και της ομοφοβίας. Ήταν ένα αίτημα πολιτικού, ήταν σαφώς ένα μήνυμα που αποσκοπούσε σε μια πολιτική πράξη από μια κυβέρνηση άλλης χώρας

Με όλη μου την καρδιά υποστηρίζω και γιορτάζω τον Νόιερ που φόρεσε το περιβραχιόνιο με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Και με όλη μου την καρδιά είμαι υπέρ ενός γηπέδου που φωτίζεται με τα χρώματα του ουράνιου τόξου σε άλλες περιπτώσεις, όπως προτείνει η UEFA, όταν δεν είναι για πολιτικούς σκοπούς.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ