Μενιέ: «Αυτό το EURO έχει μεγαλύτερη αξία από το Μουντιάλ»

Μενιέ: «Αυτό το EURO έχει μεγαλύτερη αξία από το Μουντιάλ»

Ο Τόμας Μενιέ υποστήριξε πως η κατάκτηση του φετινού Euro έχει μεγαλύτερη αξία από αυτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου λόγω της υψηλής ποιότητας των ομάδων που συμμετέχουν.

Ο Βέλγος αμυντικός, Τόμας Μενιέ, δήλωσε σήμερα ότι το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία, στο οποίο το Βέλγιο ήταν τρίτο, δεδομένου του επιπέδου των ομάδων που συμμετέχουν.

«Το να κατακτήσεις το EURO είναι ακόμη πιο ευχάριστο από το να κατακτάς το Παγκόσμιο Κύπελλο, λαμβάνοντας υπόψη τις ομάδες και το επίπεδο. Η νίκη στο EURO είναι σαν να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής. Οι καλύτερες ομάδες είναι στην Ευρώπη, οι μεγαλύτεροι παίκτες είναι σχεδόν όλοι στην Ευρώπη» είπε ο αμυντικός της Ντόρτμουντ σε συνέντευξή του στο βελγικό κανάλι RTBF.

Το Βέλγιο θα αναμετρηθεί στη φάση των «16» την προσεχή Κυριακή, στη Σεβίλλη, με έναν αντίπαλο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

«Ποιος θέλω να είναι ο αντίπαλος στους 16; Δεν με νοιάζει. Κοιτάζουμε την ομάδα μας, αναλύουμε τα πράγματα» πρόσθεσε, για να καταλήξει: «Υπάρχει θετικό συναίσθημα στην ομάδα, μένουν μόνο τέσσερα παιχνίδια πριν ανακηρυχθεί η νικήτρια του EURO 2020. Το ταλέντο είναι εκεί, από την άλλη πλευρά πρέπει να συμμετάσχουμε στο τουρνουά με ψυχολογικό τρόπο. Χρειάζεται το μυαλό για να ρυθμίσεις όλο αυτό το συναίσθημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ