Κέβιν Ντε Μπρόινε: Καλύτερος «μαέστρος» και στο Euro (pic)

Κέβιν Ντε Μπρόινε: Καλύτερος «μαέστρος» και στο Euro (pic)

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αποδεικνύει και στο Euro γιατί είναι ο καλύτερος «μαέστρος» στον κόσμο.

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που με μία μονάχα ενέργεια τους, μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός παιχνιδιού. Το απέδειξε στο ματς του Βελγίου κόντρα στην Δανία για την δεύτερη αγωνιστική του Euro. Όταν πέρασε σαν αλλαγή και με ένα γκολ και μία ασίστ ανέτρεψε το σκορ και έδωσε την νίκη στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο λόγος για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος αστέρας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με το Βέλγιο στο Euro. Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε με την Μάντσεστερ Σίτι. Με την συμπλήρωση των ομίλων ο 29άχρονος μεσοεπιθετικός έχει δημιουργήσει 9 εννιά ευκαιρίες για γκολ, έχοντας μέχρι στιγμής 2 ασίστ στην διοργάνωση.

Κανένας άλλος παίκτης του Euro δεν έχει μεγαλύτερη συγκομιδή από τον άσο των Πολιτών, ο οποίος έχει και τρεις… συγκατοίκους στην κορυφή. Ο λόγος για τους Νταβίντ Αλάμπα, Άντριου Ρόμπερτσον και Έμιλ Φόρσμπεργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει φτάσει σε αυτήν την απόδοση, έχοντας χάσει την πρεμιέρα του Βελγίου κόντρα στην Ρωσία αλλά και το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Δανία, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στον τελικό του Champions League κόντρα στην Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ