Μαρτίνεθ: «Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που νικάει»

Μαρτίνεθ: «Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που νικάει»

Τα λόγια του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για τη σπουδαία αναμέτρηση του Βελγίου με την Πορτογαλία.

Το Βέλγιο έχει αρκετό άγχος στα παιχνίδια του στο Euro 2020, όχι μόνο λόγω της πρώτης θέσης που έχει στην κατάταξη της FIFA, αλλά και λόγω της θέλησής του να νικά σε όλες τις αναμετρήσεις, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, λίγες ώρες πριν τη σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στην κάτοχο του τίτλου Πορτογαλία, για τη φάση των «16» του Euro 2020.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μαρτίνεθ:

«Νομίζω ότι έχουμε καταστήσει πολύ σαφές ότι θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που κερδίζει. Θέλουμε να είμαστε μια συνεπής ομάδα παικτών που είναι αφοσιωμένοι στην εθνική ομάδα και γι` αυτό καταφέραμε να φτάσουμε στην πρώτη θέση στην κατάταξη της FIFA. Αλλά προφανώς αυτό δεν μετράει στο αυριανό ματς.

Τώρα θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι η πρωταθλήτρια του Euro 2016 και του Nations League. Είναι αγώνας που πιθανότατα θα έπρεπε να είχε διεξαχθεί πιο μετά στο τουρνουά. Εχουμε εργαστεί για να αυξήσουμε το μέγεθος της ομάδας μας και να φέρουμε νεότερους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να προσθέσουν ανταγωνισμό στην ομάδα και πιστεύω ότι το έχουμε επιτύχει. Αυτό πιθανότατα ήταν η δύναμη των τελευταίων τριών ετών. Αλλά επίσης, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, το να είσαι μαζί για επιπλέον τρία χρόνια σε κάνει πιο σοφό, πιο έμπειρο και νομίζω ότι όλα αυτά είναι μεγάλα οφέλη για οποιαδήποτε ποδοσφαιρική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ