Euro 2020: Αλαλούμ με την παρουσία Ιταλών φιλάθλων στο Γουέμπλεϊ

Euro 2020: Αλαλούμ με την παρουσία Ιταλών φιλάθλων στο Γουέμπλεϊ

Μεγάλο μπέρδεμα έχει προκύψει αναφορικά με την παρουσία Ιταλών φιλάθλων στο Γουέμπλεϊ ενόψει τελικού του Euro.

Θωλό είναι το τοπίο σχετικά με την ενδεχόμενη παρουσία 1000 Ιταλών φιλάθλων στο Euro. Όπως μεταδίδει το Reuters πληροφορούμενο από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στις εξελίξεις, δεν υπάρχει καμιά καινούρια οδηγία που θα τους αποτρέψει από το να παρευρεθούν την Κυριακή στην τελευταία πράξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Βέβαια νωρίτερα ο Βρετανός υπουργός μεταφορών Γκραντ Σαπς είχε απευθύνει κάλεσμα σε εκείνους να μην προσπαθήσουν καν να μπουν στη διαδικασία να προσεγγίσουν το γήπεδο, προκειμένου να μπει ένα ανάχωμα στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Νωρίτερα στη βδομάδα που διανύουμε η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατάφερε να εξασφαλίσει ότι 1000 οπαδοί των Azzurri θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο και προφανώς αυτή τοποθέτηση του Σαπς είναι ανατρέπει τα δεδομένα.

Πηγές όμως αναφέρουν πως θα βρεθεί λύση μιας και το ταξίδι είναι επιβεβαιωμένο. Το σχέδιο είναι να παραμείνουν στη Βρετανία μάξιμουμ για 12 ώρες και να φτάσουν εκεί με πτήσεις τσάρτερ που αναχωρούν από Μιλάνο για Ρώμη την Κυριακή.

Οι εσωτερικές μετακινήσεις τους θα γίνουν με ευθύνη της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ενώ απαραίτητα θα πρέπει να κρατούν μαζί αρνητικό τεστ κορωνοίού. Τον τελικό θα παρακολουθήσουν δια ζώσης σχεδόν 60.000 άνθρωποι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ