Η συγκλονιστική στιγμή που οι Ιταλοί βλέπουν τον Έρικσεν να καταρρέει (pics & vid)

Η συγκλονιστική στιγμή που οι Ιταλοί βλέπουν τον Έρικσεν να καταρρέει (pics & vid)

Βίντεο δείχνει τους Ιταλούς διεθνείς να διακόπτουν την προπόνηση και να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα το συμβάν που λίγο έλειψε να στερήσει τη ζωή από τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Η στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη από το Euro 2020 θα είναι δυστυχώς εκείνη της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν στο παιχνίδι της Δανίας με τη Φινλανδία. Όλος ο κόσμος που βρισκόταν στις κερκίδες του «Πάρκεν» αλλά και εκείνοι που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από την τηλεόραση, «πάγωσαν» βλέποντας τον άσο της Ίντερ να σωριάζεται αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Χάρη στις προσπάθειες των γιατρών βέβαια ο Έρικσεν κατάφερε να μείνει ζωντανός και πλέον μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έστω και αν πιθανότατα δεν θα μπορέσει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Ένα βίντεο από εκείνο το απόγευμα ωστόσο που ήρθε στη δημοσιότητα, συγκλονίζει.

Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ «Sogno Azzurro» το οποίο μετέδωσε η «RAI 1» και δείχνει τους Ιταλούς διεθνείς στην προπόνηση της ομάδας τους να έχουν σταματήσει το πρόγραμμα και να παρακολουθούν αποκαμωμένοι όσα συνέβαιναν στη Δανία.

Χαρακτηριστικότερη απ’ όλες η αντίδραση του συμπαίκτη του Έρικσεν στην Ίντερ, Νικολό Μπαρέλα, που με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που συμβαίνει ενώ ο Μπονούτσι τον παρηγορούσε.

«Ηταν τρομακτικό, ήμουν σοκαρισμένος. Το είδαμε ζωντανά και δεν μπορούσα καν να κοιτάξω. Οι άλλοι έβλεπαν εγώ ήμουν σοκαρισμένος», ανέφερε σχετικά ο Τζίτζι Ντοναριούμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ